Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. U braku su 20 godina i dalje su nerazdvojni i djeluju zaljubljeno...

U jednom nedavnom intervjuu, Suzana Jovanović je izjavila da je zadovoljna što je supruga Saše Popovića.

To je veliki ponos. Ja sam sa svojim suprugom 20 punih godina i naravno da mi imponuje kada kažu da sam supruga Saše Popovića. To danas ima težinu kada se kaže - smatra ona.

Celebrity par često može zajedno da se vidi na raznoraznim eventima.

Podsjetimo, Suzana i Saša imaju kćerku Aleksandru, koja je nedavno napunila 18 godina. Rođendan je, pisali su mediji, po vlastitoj želji proslavila skromno.

A rođendan je proslavila i Suzana Jovanović, koja navodno umalo nije pala u nesvijest kada je od supruga Saše Popovića dobila poklon za taj dan. A poklon je bio - majmunče u kavezu!?

Ipak, uslijedila je poprilična neugodnost...

Suzana ni u najluđim snovima nije mogla da sanja originalniji poklon. Bila je oduševljena i zbunjena. Svašta je od muža mogla da očekuje, ali to nikada! - piše beogradski Kurir.

Međutim, kada je ostala sama u kući sa ljubimcem, majmun ju je napao.

Prema tvrdnjama upućenih, majmuni bilo koje vrste uopšte nisu pogodni za kućne ljubimce.

- Osim simpatičnog izgleda i ponašanja koje osvaja ljude, majmuni se teško adaptiraju na život u stanu. Velike su štetočine, nepredvidivog ponašanja i često bezrazložno agresivni. Snažni su bez obzira na veličinu i znaju da nanesu ozbiljne povrede, pogotovo ujedom koji redovno izaziva strašne infekcije, prljaju puno i često vrlo namjerno, osjećaju se neprijatno - navodi se na jednom od foruma posvećenih kućnim ljubimcima.

(Doznajemo.com)