U Varaždinskim Toplicama u Hrvatskoj došlo je do eksplozije u stanu u kojoj je, kako su potvrdili u policiji, jedna osoba poginula, a nekoliko je povrijeđenih.

Eksplozija se dogodila na adresi Braće Radića 7, u kući s više stanova. Radi se o kući smještenoj u samom centru Varaždinskih Toplica, u neposrednoj blizini rimskih iskopina. Urušio se dio kuće, a ulica je zatvorena. Nakon eksplozije uslijedilo je spašavanje stanara.

Iz policije potvrđuju da je došlo do eksplozije plina..

- Gledala sam televiziju kad je nekaj strašno grunulo! Popucala su mi stakla na prozoru u kuhinji. Ne znam kaj se desilo, nitko mi ništa neće govoriti. Ulica nam je zatvorena, u strašnom sam šoku i sva se tresem - rekla je susjeda nastradalih koja je čula eksploziju.

Varaždinske Toplice - eksplozija plina 07/11/2016

- Eksplozija je strašno odjeknula, čulo se u cijelim Toplicama. Srećom da u trenu eksplozije nije bilo ljudi u neposrednoj blizini - istaknuo je još jedan Topličanac.

Stanovnici Varaždinskih Toplica i susjedi nagađaju oko razloga nesreće, kuloari 'bruje' o tome da je stanar namjerno izazvao eksploziju plinom, čak i da je sam nazvao policiju, no iz PU varaždinske to su demantirali, ustvrdivši kako nemaju informacija o takvom pozivu, javlja varazdinski.rtl.hr.

Varaždinske Toplice - eksplozija plina 07/11/2016