Nedavni nestanak djevojčice u gradu Živinice u BiH izazvao je veliki interes i zabrinutost javnosti. O ovom slučaju je još mnogo kontroverzi...

Podsjetimo, u ponedjeljak ujutro u Živinicama je nestala je 13-godišnja Ajiša Mazić. Ona je nestala oko 7 sati nakon što je otpratila svog brata u Drugu osnovnu školu u Živinicama i više se nije vratila kući. Sutradan se otkrilo gdje je, a navodno je bila s nekom ženom u Dubravama. Ima povredu ruke koju joj je, navodno, nanijela ta žena vukući je, ali nemamo zvaničnu potvrdu da je bilo baš tako.

POVEZANO
Ajiša Mazić nestala 1PRONAĐENA NESTALA 13-GODIŠNJAKINJA AJIŠA (13) Izvori iz porodice potvrdili informaciju!!

Naime, neki ljudi su u kasnije izbrisanim komentarima na Facebooku pisali kako je tinejdžerka žrtva navodno nasilja u porodici?! Također, pisalo se da su iz ove familije i ranije stizali apeli za humanitarnu pomoć.

Sada je sama curica "otvorila dušu" u videu, a gospodin koji je postavio snimak "live", a kojeg je objavila CRNA Hronika BiH, pokrenuo je istim humanitarnu akciju da se djeci osigura bolji krov nad glavom, te neke materijalne potrepštine. Na potezu su sad socijalne službe, koje se trebaju baviti ovim uznemirujućim slučajem.

POVEZANO
Ajiša Mazić nestala 3ŠOKANTNA INFORMACIJA: Trinaestogodišnja djevojčica iz Živinica je bila oteta?

Gospodin iz videa izjavio je da mu je radnica socijalne službe zaprijetila da će u slučaju da budu pokretali humanitarne akcije i javno govorili - djeca biti oduzeta i smještena u dom?!

Inače, trenutno su s majkom u kući bivšeg supruga, a njena u Stuparima nema dobre uslove za život.

Pogledajte!

(Doznajemo.com)