Policijskoj stanici Zvornik 15.03.2021. godine je prijavljen nestanak Nusrete Ahmetović, koja se, prema navodima iz prijave, 09.03.2021. godine u večernjim satima udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živjela u mjestu Jošanica, grad Zvornik (BiH).

- Policijska uprava Zvornik poziva građane da ukoliko primijete osobu sa fotografije ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se osoba što prije pronašla, takve informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122. Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se osoba što prije pronašla - naveli su ranije iz MUP-a RS.

A nakon višednevne potrage za "nestalom" Nusretom, potvrđen je pronalazak ove osobe. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su jutros da je Nusreta Ahmetović pronađena živa i zdrava!

Nusreta Ahmetović nestanak 1

POVEZANO
Fatima Šahman nestalaPREOKRET NAKON "NESTANKA" ŽENE I MAJKE IZ SELA: "Nije ona nestala, nego se preudala"

Prema nezvaničnim informacijama četrdesetogodišnja Nusreta Ahmetović napustila je porodicu sa kojom je živjela u Jošanici kako bi započela novu bračnu zajednicu u drugom gradu, pri tom je navodno ostavila kćerku, sina i muža. Ove informacije ubrzano se šire društvenim mrežama...

Nusreta Ahmetović nestanak 1

"Ostavite ženu na miru. Udala se za brata moje prijateljice. Živa je i zdrava. I ne pišite više gluposti" – napisala je izvjesna Džemila Mujan, koja je ujedno podijelila par snimaka sa svojevrsne svadbe.

Možete ih pogledati na linkovima:

LINK 1

LINK 2

LINK 3

Nusreta Ahmetović nestanak 1

No, kako piše bhportal, Nusreta izgleda nije baš bila iskrena ni prema novom društvu. Tako je jedna od učesnica veselja napisala kako nije znala ko je Nusreta i da je ostavila djecu i supruga:

- Kunem se da nisam znala da je ostavila svoju djecu, tek sada sam doznala o čemu se zapravo radi. Ne mogu da vjerujem, da Bog sačuva. Izvinjavam se svima koji su me pogrešno shvatili - napisala je jedna od gošći Nusretine "svadbe" na svom profilu.

Nusreta Ahmetović nestanak 1

POVEZANO
Nestala Mirzeta se preudalaPreokret u velikoj potrazi: Pronađena Mirzeta, preudala se u Visokom!