Prije izvjesnog vremena svjetski mediji puno su pisali o izjavi pop zvijezde Keshe (na slici), koja je je govorila o načinu na koji je dobila inspiraciju za njenu pjesmu “Supernatural” (Natprirodno). U pjesmi se govori o vremenu kada je imala seks sa – duhom!?

Ono što je zanimljivo je tvrdnja Keshe da to nije plod mašte: “Imala sam nekoliko iskustava sa natprirodnim. Ne znam njegovo ime, ali on je bio duh, i ja sam bila potpuno otvorena prema tom iskustvu…”, kazala je pop zvijezda kako ju citirao Discovery News.

Mnogi će reći da je bila u pitanju samo propaganda i želja da se podigne priča i promoviše nova pjesma, kako je to često u industriji popularne muzike. No, jedna građanka Bosne i Hercegovine u cijelosti vjeruje u Keshinu tvrdnju. Koliko god nevjerovatno zvučalo – tvrdi da je doživjela i doživljava nešto slično!?

Ona tvrdi da želi da raskine nečasnu vezu sa svojim ljubavnikom, koji, nećete vjerovati, uopće nije ljudsko biće!?

Tvrdi da je posjećuje zli džin, koji redovno s njom ima divljačke seksualne odnose. Sretno udana žena i majka petogodišnje djevojčice nalazi se, smatra, u gotovo bezizlaznoj situaciji, jer taj napasnik, dalje tvrdi ova žena, jednostavno ne razumije riječ ”Ne!”.

Podsjetimo i na definiciju džina (prema Wikipediji). To je nevidljivo duhovno biće, stvoreno iz vatre. Džini izgledaju poput ljudi, s tim da su veći, razvijeniji i brži, ali manjih intelektualnih sposobnosti. Poput ljudi, i oni jedu, piju, muškog su ili ženskog roda, sklapaju brakove, razmnožavaju se, obrazuju, s tim da ne grade građevine, niti su razvili ikakvu tehnologiju, gospodarstvo ili umjetnost. Životni vijek im je između 3.000-4.000 godina.

Ljudi najčešće ne mogu vidjeti džine, niti utjecati na njih, dok džini mogu i vidjeti i utjecati na ljude. Isto kao i ljudi, i džini imaju sposobnost izbora između dobra i zla, ali veći je broj onih koji su zli.

A ovo je izjava naše čitateljke koju želi uputiti javnosti:

"Sretno sam udana, imam divnu kćerku i ogroman problem. Od mog dvadeset i četvrtog rođendana i već punih tri godine dana imam odnos sa džinom, koji me posjećuje u krevetu navečer ili u zoru. Sa mnom obavlja bludne i nemoralne radnje. Zarobio bi mi ruke tako da se ne opirem i onda prodirao u mene duboko. Danas se osjećam potpuno isfrustrirano jer mužu i meni je godišnjica braka, a taj džin, koji se predstavlja imenom Net, dao je svome egu, ili bolje reći strastima, neviđenog oduška! Ne želim da opisujem sve ono što mi radi, ali tako nešto nisam mogla ni zamisliti da postoji. Često sam ga primorana zadovoljavati na najizopačenije načine, a on koristi skoro sve izbočine svoga tijela za se*s sa mnom! Na svu sreću, samo ga ja mogu vidjeti. Ne…, nisam luda i nemam šizofreniju. Net je više nego realan! Nisam znala o čemu se radi i mislila sam da je u pitanju nekakav duh. Kod nas kršćana, riječ džin nije poznata. Onda mi je jedna prijateljica muslimanka ispričala da je moguće da me posjećuje takozvani "džin ljubavnik". Nema koga nisam molila za pomoć da ga otjera od mene…, znam samo da se osjećam beznadno i očajno. Moj muž ne zna za ovog nepoželjnog ljubavnika a i bojim se da mu kažem, jer pitam se kako bi reagovao. Možda ne bi razumio.

Ne želim se predstavljati imenom, ipak, užasno se stidim. Ali, molim sve građane, koji znaju kako da riješim svoj problem, neka neka ostave komentar na Doznajemo.com, pošto svaki dan čitam ovaj portal. Od srca zahvaljujem!"

(Doznajemo.com)