Mnogi mladenci prije odluke o zadržavanju ili mijenjanju prezimena, razgovaraju o tome, ali izgleda su ovi Leskovčani trebali to da urade i sa svojom rodbinom.

Naime, kako javlja Alo!,Incident među svatovima u Srbiji se dogodio u poznatom gradskom restoranu, i to nakon što je mlada matičaru poručila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo...

POVEZANO
Mlada vjenčanjeDANIJELA (30) ŠOKIRANA NAKON SVOJE SVADBE: "Ono što je uradilo 15 zvanica je sramota"

Po tvrdnjama zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u posljednjih godinu dana, svega 20% djevojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

"K***o!" začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu riječ izgovorio je lično njen svekar. Po navodima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

"Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim porodicama. Obje imaju `pedigre` uspješnih leskovačkih privrednika", pričaju muzičari.

POVEZANO
Carly AkersFAMILIJA I GOSTI BILI ZAPREPAŠTENI: 3 dana pred svadbu on sve otkazao, a ja ipak otišla na vjenčanje

Kada je svekrva tašti u jeku svađe uputila uvredu: "Glupa k***o!", ova joj je odgovorila: "A što sam glupa?", nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani - prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Međutim, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

POVEZANO
Koverta svadbaDALA SAM NAJBOLJOJ DRUGARICI KAO KAO KUMA 20 EURA NA SVADBI: A onda je ona uradila ovo...