Skandal u selu u Srbiji! Mrčajevčanka Jasmina Stefanović (19) nestala je prošle nedjelje. Roditelji sumnjaju da je pobjegla sa stricem Miroljubom Šćepovićem (50), nekadašnjim sveštenikom koji je posao u crkvi izgubio upravo zbog bludnog života.

- Javljala nam se porukama, ali glas joj nismo čuli. Miroljub je moj brat od tetke, bio sam mu dever na vjenčanju. Šokirani smo - navodi kroz suze otac Perica Stefanović. Roditelji djevojčice vjeruju da je Jasmina u vezi sa vlastitim stricem!

POVEZANO
Bivši sveštenik JasminaGINEKOLOG PREGLEDALA JASMINU (19), otkriće šokiralo selo i Srbiju: Djevojka bila kod bivšeg popa...

Majka Zorica je iste večeri kada Jasmina nije došla kući policiji prijavila nestanak kćerke. Stefanovići imaju još tri kćerke i u strahu su za život najstarije jer ne znaju gdje se nalazi.

- Miroljub je u varošici poznat po čudnom ponašanju, ali mi smo ga kao rođaka takvog prihvatili. Nismo ni slutili da je spreman da počini incest s bratanicom. Ženio se dva puta, ali su ga žene zbog nevjerstva napuštale. Zbog razvratnog života koji je vodio izgubio je i službu u crkvi. I to dva puta! Bavio se i raznim sumnjivim poslovima, hapšen je kad su mu u kući pronašli oružje. To je čovjek koji je spreman na sve. Strahujemo da je ne proda kao bijelo roblje! Jasmina je vrhunski šminker. Možda je oboma šminkom promijenila izgled, pa se na taj način kriju - izjavio očajni otac.

Nestanak Jasmina Stefanović 1

Jasminin otac Perica je očajan

Jasmina je u oktobru trebalo da pođe na fakultet, upisala je arhitekturu. U porodici tvrde da je upravo stric, sa kojim je odbjegla, zaslužan što je prekinula vezu s momkom. Posljednji put je viđena 2. septembra, kada je sa stricem Miroljubom izašla iz svoje kuće u Mrčajevcima kako bi navodno otišli da izrade fotografije. Ponijela je laptop sa slikama i novac. S roditeljima je te večeri trebalo da ide na veselje u Tavnik, ali kada ju je otac pozvao da izađe iz stričeve kuće, ona mu se nije javila na telefon. Perica je potom pozvao Miroljuba i on mu je tada rekao "da Jasmina iz njegove kuće neće otići po cijenu života!" Od tada joj roditelji nisu čuli glas. Navode da se sestrama javljala porukama, ali sumnjaju da ih je ona pisala.

U Grivcu, selu kod Knića, gdje je Miroljub nekad službovao, tvrde da je posao izgubio zbog švaleracije i mutnih poslova.

- Miroljub je u selu bio poznat po tome što je volio tuđe žene. To je znala i popadija, ali je reagovala tek kada je vidjela popa kako se u porti crkve ljubi s djevojkom. Prije toga je zbog švalerancije s jednom maloljetnicom od seljaka dobio batine, pa pošto je bilo prijetnji, popu su pretresli kuću i u dječijem krevecu policija je našla automatsko oružje - navodi Milan T., meštanin Grivca.

Nestanak Jasmina Stefanović 1

Miroljubova kuća se nalazi preko puta škole

Miroljubova kuća se u Mrčajevcima nalazi preko puta O.Š. "Tatomir Anđelić". Nedavno je svoj dom obezbjedio video-nadzorom. Pošto je familija odbjegle djevojke s njim ranije bila u dobrim odnosima, on im je poslao snimke sigurnosnih kamera, želeći da se pohvali.

- Kada nam je Perica pokazao te snimke, ostali smo u šoku. Kamerama je pokriven ulaz i dobar dio školskog dvorišta i zgrada. Vidjećemo u ponedjeljak na koji način ćemo to rješavati, ali nedopustivo je da bilo koje privatno lice snima djecu u školi - izjavio je jedan nastavnik ove škole.

POVEZANO
Mrčajevci ljubavna drama pop i rodica (19)aVRHUNAC LJUBAVNE DRAME U SELU: Mještani hoće da linčuju bivšeg popa, s kojim je pobjegla rodica (19)

(Doznajemo.com/Kurir)