Strava u Hrvatskoj! od Kutine, u mjestu Husain, jutros je u šumi pronađen automobil u kojem su bila tri spaljena tijela.

Radi se o 29-godišnjoj M.Š. i njeno dvoje male djece, djevojčici od pet godina i dječaku od godinu i pol. Auto su jutros pronašli šumari koji su pozvali policiju.

Hrvatski portal Index piše da je svekar žene u šoku. Taj izvor tvrdi i da je žena ostavila oproštajno pismo.

- Rekao nam je da je njegov sin teško bolestan, dvaput je već bio na operaciji tumora na mozgu. Sin se sada nalazi u MUP-u. Riječ je o familiji koja ima svoj obrt, nisu bili siromašni. Kako doznajemo od nekoliko susjeda, bila je riječ o situiranoj obitelji. Svekar misli da je možda došlo do sloma zbog muževe bolesti. Ona je, ispričao nam je, sinoć došla kod svekrve po djecu. Inače, svekar i svekrva su razvedeni, a 29-godišnja M.Š. radila je u hotelu. Nakon što je odvela djecu od svekrve, nije došla kući - navodi taj izvor.

Kutina tragedija 10/10/2017 1

Dok su izvlačili automobil, tu je bio i svekar poginule žene.

"Ajme, moja Marina, što učini? Kako ću ja živjeti sad? Kako će moj Dario?", kukao je.

Pričao je prijateljima da je neki dan s unukom bojao slikovnicu. Navodno je jučer popodne njegova snaha došla po djecu kod svekrve (njegove bivše žene). Pokupila je djecu i odvela svekrvu kod frizera, i otad joj se gubi trag. Isključila je mobitel i nestala.

Kako  se doznaje, ostavila je kovertu u kojoj je bilo 300 eura i 400 kuna.

TRI NALOGA ZA OBDUKCIJU. Zamjenica državne odvjetnice u Kutini dala je izjavu za medije: "Pronađena su tri mrtva tijela i Županijsko državno odvjetništvo provodi dokaznu radnju očevida. Izdana su tri naloga za obdukciju kako bi se otkrile sve okolnosti stradanja".

Dodala je i kako nije u mogućnosti potvrditi identitete stradalih.

Kutina tragedija 10/10/2017 1