Živojin Mijailović (70) ubio je sinoć oko 19 sati iz lovačke puške kćerku Jasminu Mijailović (41), a zatim pucao u sebe. Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u selu Sirči kod Kraljeva (Srbija), a ubistvu, pa potom i samoubistvu, prethodila je svađa između oca i kćerke.

Komšije kažu da su začuli pucnjeve koji su se dogodili u trenutku kada je na Novak Đoković podizao pehar na turniru u Parizu, pa su mnogi pomislili da neko slavi njegovu pobjedu. Tek kada su čuli ženu kako vrišti i trči niz ulicu, shvatili su da se nešto dogodilo.

- Živojinova žena je otrčala niz ulicu u potpunom šoku, kada je vidjela da je on uzeo pušku i pucao. Jedva da je nešto mogla da kaže, a onda je Hitna došla po nju i odvela je u bolnicu. Policija je ubrzo stigla i zatekla Živojinovo i Jasminino tijelo u porodičnoj kući – ispričao je jedan od komšija.

Živojin, koji je bivši radnik "Magnohroma", živio je u kući sa suprugom, kćerkom i njenim sinom Srećkom, koji je, kako doznajemo, u trenutku pucnjave bio na putu ka kući, jer ga je majka pozvala telefonom neposredno prije ubistva.

- Srećko je bio na autodromu Beranovac, gde su se održavale moto trke. Majka ga je pozvala i rekla mu da je njegov deda uzeo pušku, da je skroz poludio i da prijeti da će je ubiti. On je odmah krenuo ka Sirči, ali nije stigao da spriječi tragediju – kaže Srećkov prijatelj iz Sirče.

Motivi ovog zločina se, prema riječima komšija, mogu potražiti u napetim porodičnim odnosima, i čestim svađama.

Sirča otac ubio kćerku 0

Sirča otac ubio kćerku 0

(Doznajemo.com/Blic.rs)