U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u Cazinu (BiH), kada su se sudarili kamion i Golf, poginula je učenica Druge srednje škole Amina Beširević.

Od nje su se oprostile kolege, prijatelji i direktor škole koji još ne vjeruju šta se desilo.. Amina je bila učenica četvrtog razreda ove srednje škole, usmjerenje arhitektonski tehničar.

POVEZANO
Cazin nesreća 04/02/20dINSTRUKTOR AUTO-ŠKOLE NAKON JUČERAŠNJE POGIBIJE UČENICE: "Zašto više ovako...?"

POVEZANO
Dženaza Amini Beširević 1IMALA JE DVIJE ŽELJE, poginula je a nijednu nije dočekala: U Cazinu klanjana dženaza Amini (19)

Cazin nesreća 04/02/20a

Ova školska ustanova na svom profilu na Facebooku obavijestila je učenike o tragičnoj smrti prijateljice iz školskih klupa:

- Sa dubokim bolom obavještavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila učenica naše Škole odjeljenja IV AT (arhitektonski tehničar) Amina Beširević.
Draga naša Amina, molimo Boga dragog da ti oprosti grijehe i podari ljepote dženneta. Ostaješ u divnim sjećanjima svojih razrednih kolega, razrednice, profesora i ostalog osoblja naše škole. U ime svih uposlenih izražavamo saučešće i dijelimo bol sa porodicom – navodi se u objavi koje potpisuje direktor škole Haris Ćoralić.

Cazin nesreća 04/02/20a

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 15:30 sati. Amina je bila na obuci za polaganje vozačkog ispita.

Saobraćaj na magistralnom putu M-4.2 Cazin-Ćoralići, kod mjesta Kapići, pušten je u funkciju nakon više od dva sata obustave tokom koje je vršen uviđaj.

U nesreći je povrijeđen instruktor koji je prebačen u bolnicu van direktne životne opasnosti.

Cazin nesreća 04/02/20a

POVEZANO
Cazin nesreća 04/02/20fPojavio se snimak SNIMAK SAOBRAĆAJNE NESREĆE U CAZINU u kojoj POGINULA 19-GODIŠNJAKINJA