Iako je ranije najavljivano da će sin Rame Isaka, predsjednika KO A-SDA i zastupnika u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), biti predložen za ministra u novoj Vladi ZDK, mnogi su ovu vijest ispratili s podsmijehom koji je trajao sve dok Arnel Isak zaista nije izabran na funkciju ministra prostornog uređenja, prometa i komunikacija i zaštite okoline.

Zastupnik SDP BiH u Skupštini Vedran Keser ovo imenovanje je popratio pitanjem "Šta je to nepotizam, i to institucionalni, ako to nije sastav nove Vlade ZDK?"

Arnel ShishaKing 0

Isak je sa svoje 23 godine dokazao da je komunikativan na svom YouTube kanalu na kojem prvenstveno predstavlja ručno izrađene nargile (šiše), te se predstavlja kao inovator u ovoj oblasti. Tako je mlađahni Isak izmislio nargilu s okusom nutele, kupusa, a napravio je nargilu i u jupol kanti.

Isak je ekspresno nakon imenovanja pobrisao video materijal sa svog kanala.

POVEZANO
Arnel Isak nargilaOglasio se "KRALJ NARGILE" o svom izboru za MINISTRA: Povlačim se iz svijeta jutjubera!

Još je štošta Isak uspio sa 23 godine. Završio je Tursko-bosansko koledž u Sarajevu, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Zenici gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste. Trenutno je polaznik postdiplomskog master studija ekonomskih nauka.

Osim što je navodno vlasnik više ugostiteljskih objekata, njegov otac Ramo Isak posjeduje i zaštitarsku agenciju Condor. Mlađi Isak je direktor zaštitarske agencije.

Ramo Isak tvrdi da je ovo odluka članova kantonalnih i općinskih odbora.

Arnel ShishaKing 0