Dječak Vasilije R. (12) izvršio je samoubistvo noćas pola sata iza ponoći, kada je skočio sa sedmog sprata zgrade u kojoj živi, u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu.

On je skočio kroz prozor svog stana i pao sa visine od 25 metara na travnatu površinu.

Kako javlja `Telegraf` mališan je davao znake života kada su ga komšije pronašle, koje su odmah pozvale Hitnu pomoć.

Međutim, i pored napora medicinskog osoblja on je preminuo oko 5 časova ujutro.

POVEZANO
Heaven VegaTUGA: Objesila se 9-godišnja djevojčica, jer joj mama nije dala da se igra s njenim telefonom

OPROŠTAJNO PISMO? Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se na suicid, jer je dječak navodno u svojoj sobi na radnom stolu ostavio pismo, gdje navodi da se odlučio na samoubistvo, jer mu majka nije dala da igra video-igrice.

Ipak, njegovi rođaci negiraju ovo!!

Naime, stric dječaka Vasilija izašao je vidno ljut i potresen, a reporteru spomenutog beogradskog lista poručio je da navodi da je on ostavio oproštajno pismo, nisu istiniti, kao ni to da je na sebe digao ruku zbog video-igrica.

- Ostavite nas na miru. Ništa nije istina, ovo je velika porodična tragedija. Vasilije nije ostavio nikakvo optoštajno pismo, niti se ubio zbog video-igrica, došao je kući iz škole i samo skočio kroz prozor - izjavio je.

- Njegov otac je teško bolestan, imao je tri teške operacije - dodao je na kraju.

Sa lica mesta doznaje se da je cijeli komšiluk u šoku i svi se pitaju "kako se to njemu dogodilo?"

- Jao, pa nije valjda, pa što njemu to da se dogodi? Bio je najkulturnije dete u zgradi, bavio se sportom, njegovi roditelji su se doselili pre 10 godina u zgradu i dali 5.000 evra da se obnove pločice u zgradi. Kulturni, obrazovani ljudi, samo reči hvale imam za porodicu  - izjavila je reporteru "Telegrafa" šokirana komšinica, kojoj su odmah krenule suze na oči.

- On nikad nije prošao pored nekoga, a da se nije javio. Roditelji su se u nekom trenutku razveli, ali su se pomirili. Šta mu je to trebalo sad? - dodaje uplakana.

Prisjeća se da je noćas čula buku i viku, čuo se lift, policija, ali nije ni pretpostavila da se tako nešto desilo.

Reporteru je ispričala i da je otac jedno vrijeme imao problema sa alkoholom.

PODSJETIMO, dječaka su pronašle komšije ispred zgrade, a 12-godišnjak je u tim trenucima još davao znake života. Ekipa Hitne pomoći odmah je izašla na teren, ali i pored napora medicinskog osoblja, nije uspio da preživi.

Tijelo je poslano na obdukciju.

POVEZANO
Samoubistvo dječaka u Ulici Dragoslava Jovanovića BGUŽAS U CENTRU BEOGRADA: Dijete (11) pronađeno obješeno o kvaku!