Nina Badrić ponovo je zaljubljena. Već godinu je u emotivnoj vezi sa sedam godina starijim biznismenom Tinom Bralom (52) iz Livna, kojem je navodno bila tiha patnja u mladosti. Dijamantni prsten na ruci zagrebačke pjevačice znak je da je veza očigledno ozbiljna.

Jedan hrvatski magazin objavio je fotografije zaljubljenog para. Snimljeni su kada je Tino dočekao pjevačicu po povratku iz Beograda, gdje je bila gost na vjenčanju Huga Valentea, francuskog vozača automobilskih trka, i Anje Stojković, kćerke Dragana Stojkovića Piksija, legendarnog srpskog fudbalera.

Tino i Nina navodno su se poznavali još ranih 1990-tih, na početku Ninine karijere, kad je biznismen, koji se već tad obogatio distribucijom sirove kafe, navodno zbog zagrebačke pjevačice htio kupiti izdavačku kuću "Croatia Records". Međutim, otišli su u različitim smjerovima, a ponovno su se slučajno susreli na glavnom zagrebačkom trgu u drugom mjesecu prošle godine.

Žive zajedno u njegovom stanu, druže se sa zajedničkim prijateljima, uživaju u putovanjima, a krajem prošle godine navodno su se i zaručili na Maldivima.

Šuška se i o vjenčanju, ali o tome još oboje šute.

POVEZANO
Marijana Mičić bez šminkeBEZ ŠMINKE I FOTOŠOPA: Prepoznajete li ove domaće "estradne zvijezde"?! (FOTO)