Poznata američka olimpijka Lolo Jones izjavila je da je to što je otvoreno progovorila o svom djevičanstvu upropastilo njene kontakte s muškarcima!?

37-godišnjakinja je u utorak o tome govorila u TV emisiji u kojoj Kevin Heart razgovara sa sportistima, često o «škakljivim» temama. Tada je izjavila da je djevica jer nije željela stupati u intimne odnose prije braka, a sada joj se čini da je ta izjava možda bila i greška.

POVEZANO
Trudnica ilustracija"Imam 29 godina, NEVINA SAM, a očekujem svoje PRVO DIJETE. Evo kako se to desilo..."

- Moji spojevi su ubijeni nakon ovoga. Prije sam barem imala šansu izabrati pravi trenutak da mu kažem – da možda sačekam da on prvo malo upozna moju osobnost. Sada je drugačije.

Sama sam jer nikad nisam imala se*sualne odnose, a muškarci ne žele čekati. Drugi misle da lažem, a neki sve to vide kao izazov. No, kada shvate da sam ozbiljna i da će me prije svega trebati oženiti - nestanu

Jones je atletičarka koja se bavi trčanjem sa preponama i bila je na ljetnim Olimpijadama 2008. i 2012. godine, a na Zimskim olimpijskim igrama 2014. takmičila se u bobu.

- Molim vas da razumijete da je sve ovo bilo teško. Izaći u javnost s ovim je bilo teže nego trenirati za Olimpijadu, diplomirati na koledžu...

POVEZANO
Stariji par cbVIC DANA: Knjiga poklona za mladence