U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sirig - Novi Sad, kod Čeneja, poginula je Nada Bodrožić (54) iz Novog Sada, poslanica u Skupštini Vojvodine u prošlom sazivu. Tačno vrijeme kada se nesreća dogodila zasad nije poznato, a njen automobil "peugeot 307", prevrnut na krov, pronašla je pored puta u ponedjeljak ujutru oko 6.30 kćerka poznanika stradale žene.

Inače, Nada je majka Ivane Bodrožić, čije je beživotno tijelo pronađeno 2014. godine u sobi beogradskog hotela "Hajat". Ona je otišla da posjeti grob svoje kćerke u Sirigu, poslije čega je svratila kod prijatelja. Po svemu sudeći, saobraćajna nesreća se desila poslije 21 čas, jer je, kako kažu njeni poznanici, tada krenula iz Siriga za Novi Sad.

Kada je kćerka Nadinog poznanika vidjela prevrnut automobil, pozvala je oca i obavijestila ga šta se desilo.

- Za desetak minuta sam bio tamo - prepričava nam M.Š., poznanik tragično nastradale žene. - Prepoznao sam njen automobil i posumnjao da je možda ona. A onda sam izvadio dokumenta i pročitao Nadino ime. Ko zna koliko je dugo tu bila... Medicinska ekipa Hitne pomoći kada je stigla, mogla je, nažalost, samo da konstatuje smrt.

On vjeruje da su Nadu mogli da spasu da je nesreća ranije otkrivena. Očevidaca saobraćajne nesreće nema, a tek treba da se utvrdi zbog čega je Bodrožićeva sletjela s puta. Ne isključuje se mogućnost da je žena na ovom dijelu puta, koji je neosvijetljen i prema mišljenju mnogih vozača veoma loš, izgubila kontrolu. Zbog toga je "skliznula" sa kolovoza na zemljani dio. Na travi pored puta i u ponedeljak su bili vidljivi tragovi točkova. Automobil je zatim, najvjerovatnije, prešao preko zemljane ćuprije, i prevrnuo se na krov.

- Njen život je bio uništen onog trenutka kada je doznala za kćerkinu smrt - smatra jedan od Nadinih prijatelja. - Stalno je odlazila u Sirig na njen grob. Tako je i u nedjelju bila na groblju da zapali svijeću i odnese cvijeće. Kući se, nažalost, nije vratila.

SUMNjE U ZVANIČNU VERZIJU. Poslije kćerkine smrti 10.12.2014. godine, Nada Bodrožić je govorila da sumnja u zvaničnu policijsku istragu koja je obavljena u sobi 326 u hotelu "Hajat", u kojoj je pronađeno beživotno Ivanino tijelo.

Nada Bodrožić pogibija

Željko Mitrović i Ivana Bodrožić: Navodno je ona bila njegova najveća ljubav

Po toksikološkim nalazima urađenim na VMA, smrt Ivane Bodrožić je nastupila usljed predoziranja kokainom, dok je prema drugima, koje su rađene u KC Vojvodina, umrla zbog prevelike doze "propofola". Inače, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović bio je blizak Ivani, a navodno su bili i u emotivnoj vezi.

(Doznajemo.com/Novosti.rs)