Nakon završetka emitovanja serije «Turkan», OBN TV počinje sa emitovanjem veoma nagrađivane turske serije «Junska noć», u terminu od 20:50 h. Serija «Junska noć» interpretira ljubavnu priču i život starijih tinejdžera, Havina i Baran.

Ljubav Havina i Baran počela je tragedijom, rastavile su ih zavjere i ucjene, ali život ih opet spaja. U ovoj seriji sve granice se pomjeraju. U ovoj priči, gledaoci su svjedoci jedne tragične ljubavi...

Havin je 23-godišnja studetkinja, koja živi sa svojom prijateljicom Lale. Njih dvije, zajedno se bore za egzistenciju, zaradjuju za stanarinu i druge troškove zajedničkog života. Lale im pronalazi posao hostese u jednoj političkoj stranci. Havin oklijeva, ali očajnički joj je potreban novac, tako da pristaje. Radeći kao hostesa upoznaje Barana, sina jednog od političara. Havin i Baran se zaljubljuju, postaju vrlo bliski, potpuno predani jedno drugom i zajedno planiraju vjenčanje, iako se Baranovoj majci ona ne dopada. Na putu ka mjestu gdje se treba održati vjenčanje, dožive saobraćajnu nesreću u kojoj prežive, ali je Havin teško povrijeđena. Kumru, Baranova majka, pravi dogovor sa Havin. Prema planu, pomoći će joj u životu, ako ostavi njenog sina i ode iz njegovog života. Devojka oklijeva i na kraju ipak prihvata ponudu. Baranu je rečeno da Havin nije preživela. Poslije žalosti za njom, Baran oženi Duigu, koja mu je ublažila tugu za izgubljenom ljubavi i za koju je njegova majka mislila da je prava žena za njega. Godinama kasnije, Baran ima troje dece i živi u srećnom braku sa Duygu, svojom odabranicom, međutim, nedugo nakon toga, sasvim slučajno sreće Havin. Ona se vratila, ali kao druga osoba pod imenom Sibel.

U ovoj priči možete gledati tragičnu ljubavnu priču između Havin, Barana i Duygu. Da li će Baran nastaviti voljeti Havin? Kako će reagirati kada ugleda djevojku Sibel koja izgleda kao njegova prva ljubav? Hoće li Duygu uspjeti ukrasti Baranovo srce?

Junska noć 1

Junska noć 1

(Doznajemo.com/Promo)