Od ponedjeljka, 31.10.2016. u programu OBN TV od 20:50h sa emitovanjem treba početi nova serija «Zlatni Dvori».

Radnja serije smještena je na zlatnim ravnicama u samom srcu Slavonije. Okosnicu serije 'Zlatni dvori' čini jaka ljubavna priča između Ane, koju igra Katarina Baban i Petra (Matko Knešaurek). Ona je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, porodičnog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran.

Petar iz ljubavi prema muzici, ali i velikog prkosa prema ocu, prihvata zazov da od Ane učini muzičku zvijezdu. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje ih oboje vode do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja samih sebe. Međutim, na tom putu postoji veliki broj prepreka…

Ana živi na skromnom, ali lijepom imanju kojeg uglavnom sama održava. S njom živi otac Antun, dobronamjeran, ali nerealan čovjek čiji su ih potezi doveli u teško finansijsko stanje i djed Joza, poznati seoski šaljivdžija. Iako je nesposoban za rad i pomoć na imanju, Joza (Duško Valentić) je vesele naravi, vedrog duha i voli svoju familiju, takvu kakva jest. Iako joj ne može ništa pomoći, on joj i odmaže, jer voli popiti.

Ana je od svoje majke, koja je otišla u drugu zemlju ganjati (neuspješnu) karijeru pjevačice, naslijedila prelijep, iako neškolovan glas, a okolnosti majčinog odlaska su za nju obavijene velom tajne. Naime, njen otac nikada nije htio pričati o majci, jer nije htio Ani kaljati uspomene. Ani je od majke ipak ostala jedna uspomena - pjesma koju pjeva svojim konjima, nesvjesna ljepote svoga glasa. S obzirom na to da nije imala majku u svojim formativnim godinama, iako lijepa, Ana je djevojka koja ne brine za svoj izgled, ponašanje, a moderna čuda, iako ih jest svjesna, nimalo je ne zanimaju.

Zlatni dvori

Ana radi na imanju gazde Nikole (Robert Kurbaša), velikom i bogatom imanju koje se stalno širi otkupljujući napuštena ili propala seoska imanja unaokolo. To veliko imanje, osim proizvodnje hrane, bavi se i seoskim turizmom, te organizacijom ekskluzivnih etno vjenčanja. Ana je nadaleko poznata po svojim kolačima i neumorno pravi kolače za svadbe, slavlja... Nikola ima grandiozne planove da tu napravi ogromni zabavno rekreacijski centar. I njeno imanje mu treba kao parcela da zaokruži sve u svom vlasništvu. Osim toga, Ana mu je jako privlačna. No, ona ima urođeni instinkt za prepoznavanje ljudskih karaktera i otpočetka ne osjeća privlačnost prema njemu, ni kao prema osobi, niti prema kao muškarcu. Jedan neočekivani susret sa zagrebačkim bogatim dečkom Ani mijenja život.

Uzbudljiva, napeta i intrigantna radnja sa sjajnom glumačkom ekipom. Televizijsku premijeru u BiH na OBN TV očekujemo već od ponedjeljka 31.10.2016. u 20:50h.

(Doznajemo.com/Promo)