Vraća se i Čombe! Imućan Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on treba preuzeti studio Akord.

Uskoro se na Novoj TV trebaju početi emitirati novi, još zabavniji i smješniji nastavci hit serije "Lud zbunjen normalan".

POVEZANO
Miraj Grbić ČombeSVI GA PAMTE KAO ČOMBETA IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN" Pogledajte kako glumac izgleda u Americi

Novi nastavci čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vraćaju neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji. Šefika, kućna pomoćnica vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratimo glumicu Jasnu Žalicu. U ulozi Izeta i dalje je Mustafa Nadarevića. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan.

POVEZANO
Mustafa Nadarević cigaretaMustafa Nadarević potvrdio da boluje od zloćudne bolesti: UKLJUČIO SE U KAMPANJU "UDAHNI ZA ŽIVOT"

Izetov unuk Džebra kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije prolazi i čitav niz epizodnih karaktera.

U novim nastavcima Čombe svako malo pokreće novi biznis, uz svoju desnu ruku – Refka kojeg i u novim nastavcima igra glumac Goran Navojec.

POVEZANO
Senad BašićŠOK ZA LJUBITELJE SERIJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN": Snimaju se nove epizode, evo zašto nema Faruka!

POVEZANO
Gordana Boban LZNPOZNATA GLUMICA PRIZNALA: "Zbog silovanja sam napustila TV seriju `Lud, zbunjen, normalan`..."