Bišćanin Emir Hujić preminuo je iznenada u 42. godini. Od mladog Bišćanina, koji je kao odbojkaš ostavio značajan trag i u bh. sportu, opraštaju se i na društvenim mrežama. A kako je naveo bivši načelnik Bihaća Hamdija Lipovača, Hujić je preminuo od posljedica zaraze novim koronavirusom.

– Rođeni i odrasli u istoj ulici. Dječačke igre, snove dijelili. Svaki dan po čitav dan. Zajedno i bjeni znali biti od roditelja. Zapalili skladište municije i opet bjeni bili. I rat skupa prošli. Poslije i do danas ostali svoji. Živjeli za šale i majku Safiju, sladoled i frnscokulu što nas je vodio naš Nedo. Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo. Danas plačem za tobom. Pozdravi majku Safiju i naseg Nedu. Ostaješ moj drug iz ulice dok je nas, tvojih drugova iz ulice – napisao je Lipovača.

POVEZANO
Edvin Mujović ambulanceSARAJLIJE U ŠOKU KAD SU ČULI KO JE MOMAK (42) KOJI JE UMRO OD KORONE: U pitanju je Edvin Mujović

Od Hujića se oprostio i muzičar Alen Islamović.

– Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić, čovjek intelektualac, obrazovan, odgojen, uzoran otac i suprug moj veliki prijatelj. Njegovoj porodici i rodbini porodica Islamović izjavljuje sućut. Bio si nam drag dečko, čovjek i otac, odgojila te je tvoja uzorna majka, mati i tvoj otac nek ti je vječni rahmet. Alen – napisao je Islamović.

POVEZANO
Saliha Kulenović bolnicaSarajka Saliha Kulenović iz bolnice uputila UPOZORENJE GRAĐANIMA Nemojte misliti da COVID ne postoji