Šibenska policija objavila je priopćenje u kojemu je navela što su dosad utvrdili i poduzeli vezano za jučerašnje događaje... Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nastavno na priopćenja o događaju u Vodicama i Šibeniku od 30.01. obavještavamo vas o do sada utvrđenom i poduzetom:

Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. Obavljenim radnjama očevida utvrđeno je da se radi o 47-godišnjaku koji je pronađen u automobilu s više prostrjelnih rana na tijelu.

POVEZANO
Koloper pekarOVO SU UBICA I UBIJENI u današnjoj 4-rostrukoj likvidaciji u Šibeniku i Vodicama (FOTO)

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Obavljenim radnjama očevida utvrđeno je da se radi o 42-godišnjaku, 62-godišnjaku i 61-godišnjakinji, a za koje je utvrđeno da su umrli nasilnom smrću i da na tijelu imaju prostrjelne rane.

Obzirom na odmah prikupljena saznanja o mogućem počinitelju kaznenih djela, raspisana je potraga za počiniteljem i obaviještena javnost da se potražuje vozilo Škoda Karoq sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF. Također je cijeli operativni sastav šibenske policije zajedno sa Policijskim upravama zadarskom i splitsko-dalmatinskom uspostavio kontrolne punktove na ulazima/izlazima radi detekcije i pronalaska počinitelja.

Tijekom obavljanja radnji očevida na oba mjesta pronalaska mrtvih tijela, kojima je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika, u 18:22 sati dobili smo dojavu da je na području Vodica pronađeno osobno vozilo za kojim je raspisana potraga kao i mrtvo tijelo osobe osumnjičene za počinjenje kaznenih djela, 57-godišnjaka.

POVEZANO
Vodice zlocin30/01/21aPOKOLJ U ŠIBENIKU! Četvero mrtvih, prvo u autu izrešetan biznismen, kasnije nađena još 3 tijela FOTO

Mrtva tijela svih osoba je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti, a korištena vozila su prebačena u krug Policijske uprave gdje će se tijekom dana obavljati radnje očevida.

Također, tijekom dana policijski službenici će obaviti niz dodatnih mjera i radnji kako bi povezali sve događaje koji su prethodili počinjenju kaznenih djela, a nakon čega će se utvrditi što je bio motiv počinitelja.

O svim novim saznanjima obavijestit ćemo vas tijekom sutrašnjeg dana na konferenciji za medije, o vremenu i mjestu ćete biti pravovremeno obaviješteni".