Stravičan zločin potresao je Hrvatsku! U Kupinečkom Kraljevcu u Lukšićima u subotu oko 20.15 sati u jednoj kući došlo je do obračuna u kojem je iz vatrenog oružja ubijen muškarac, a ranjena žena.

Počinitelj se udaljio s mjesta događaja, a osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem, pronađena je mrtva u šumi u automobilu.

Počinitelj je pobjegao s mjesta zločina.

- Osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom pronađena je mrtva u automobilu u šumi, navodi policija i dodaje da je po svemu sudeći počinila suicid.

- Jučer, 21.10. oko 20.20 sati u Kupinečkom Kraljevcu, Lukšići, u obiteljskoj kući, nakon verbalnog sukoba između 40-godišnjaka i 64-godišnjaka, 40-godišnjak je vatrenim oružjem ozlijedio 30-godišnjakinju, nakon čega je istim oružjem usmrtio 64-godišnjaka. Nakon toga se osobnim automobilom marke Passat zagrebačkih registarskih oznaka s mjesta događaja udaljio na područje Kupinca u šumski predio Mikuševići, gdje je u automobilu počinio samoubojstvo. Tridesetogodišnjakinja je kolima Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, naveli su iz policije

Od stanovnika Kupinečkog Kraljevca doznaje se da se radi o teškoj tragediji u kojoj je sin iz vatrenog oružja ubio oca u kući, te ranio šogoricu, pri čemu je ona dobila više prostrijelnih rana, ali da se nalazi van direktne životne opasnosti.

Kupinečki Kraljevac ubojstvo 1

(Doznajemo.com/24sata.hr)