Sahrana djevojke po imenu Milica Bajić (20), koja je tragično izgubila život je u četvrtak u 13 časova u rodnom mjestu Trošelji u BiH. Podsjetimo, djevojku je u utorak nožem zvjerski izmasakrirao njen momak Đurica Tadić (24) iz Razboja kod Srpca, nakon čega je počinio suicid. On bi, prema nezvaničnim informacijama, trebao biti sahranjen u petak, javila je ATV.

Ovaj zločin potresao je Srbac, ali i okolinu. Prema tvrdnjama mještana, ovakav zločin se ne pamti, te dodaju da ne znaju šta je moglo 24-godišnjeg mladića natjerati na krvavi pir.

U PITANJU NALET LJUBOMORE? On je svoju djevojku ubio sa dva uboda nožem u srce, saznaje portal Srpskainfo. Ovaj monstruozni zločin desio se u utorak uveče u selu Razboj Ljevčanski u blizini Srpca, kada je Tadić, vjerovatno u naletu ljubomore, izmasakrirao Milicu, a zatim se objesio.

Izvor uključen u ovo istragu navodi da je 20-godišnjakinja čak 7 puta ubodena nožem.

- Bajićeva je nožem ubodena tri puta u vrat, zatim tri puta u grudni koš i jednom u trbuh. Uglavnom je ovdje riječ o dubljim ubodima. Smrtonosne povrede su bile u grudnom košu, jer je obdukcijom utvrđeno da su joj dva uboda probila srce – objasnio je sagovornik na kojeg se poziva spomenuti izvor.

POTRESNE INFORMACIJE. On je otkrio i druge potresne informacije o ovom slučaju, a to je da je od jačine uboda u trbuh djevojci ispala utroba.

– Obdukcijom i daljom istragom utvrđeno je da se Milica pokušala da odbrani i da spasi svoj život, ali nije uspjela. Na rukama, odnosno dlanovima, nađeno je više posjekotina što znači da se ona pokušala odbraniti od ubice.

Kada je riječ o ubici, tu nije bilo puno nedoumica.

- Po nalogu tužioca, obavljena je i obdukcija njegovog tijela, koja je pokazala da je umro od povreda koje je zadobio kada se objesio - zaključio je sagovornik.

POVEZANO
Milica Bajić (20) ŽRTVA ZLOČINASVE STRAŠNIJI DETALJI ZLOČINA U SELU: Nakon što je likvidirao djevojku (20) uzeo je telefon i ...