Srpska pjevačica Ljupka Stević (35) prije nekoliko dana je napravila skandal u Beogradu. Svom partneru Dragiši Simiću, generalu policije, porazbijala je dva automobila.

Video je podijelila na Instagramu i priznala kako se pritom sama povrijedila.

Ali drami tu nije bio kraj! Naposljetku je Ljupka priznala da je Dragiša dobio i šakom u glavu, a sve zbog njegovih prevara.

- Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloljetnice - izjavila je za srpske medije.

Potom joj je određena mjera zabrane prilaska.

Dragiša je prethodno dao izjavu u policiji te svoju dugogodišnju ljubavnicu nije želio tužiti, već traži od nje nadoknadu štete.

U emisiji TV Pink pojavio se s razbijenom usnicom od udarca Ljupke. Progovorio je o cijelom skandalu.

- Šteta na autima je poprilično velika. Ova posjekotina je od nje, to je plod ljubomore. Nije ispravno to šta je učinila. Nisam siguran je li me prisluškivala, ne mogu to tvrditi. Privatni život je moja stvar. Nedavno sam postao djed, neugodno mi je. Kako da objasnim ženi i djeci šta se dogodilo - ispričao je general policije u emisiji.

Dragiša Simić, general i bivši partner pevačice Ljupke Stević bio je gost emisije koji je izgleda propratila i njegova nekadašnja ljubavnica, koja mu je oštetila automobil. Naime, Stevićeva se poslije emisije oglasila na društvenim mrežama:

"Znači ne palim TV često, ali sad jesam... i vidim javno osudjuju Ljupku jer je dečku od 10 godina razbila auto, kao ona je agresivna, on je žrtva. Svako ko prevari dečka, devojku, zaslužuje da mu se glava sa ramena skine najtupljim nožem, možda i kašikom, to je najmanje što je mogla da uradi. Pravda za Ljupku Stević", glasi objava koju je Ljupka prenijela od svoje podrške i objavila na Instagramu.

Ljupka - general skandal 1

Podsjetimo, Ljupka je u policiji navodno izjavila kako je oštetila automobile pod djelovanjem lijekova.

Protiv pjevačice slijede dvije prekršajne prijave, a oduzeta joj je i puška koju je policija našla za pretresa njenog automobila. Dragiša tvrdi kako nije prisustvovao događaju.