U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 15:00h dogodila na putu Zaječar - Negotin, poginuli su Nikola Todorov (22) iz Zaječara i Goran Marinković (33) iz obližnjeg sela Vražogrnac.

Oni su u trenutku sudara s cisternom, namijenjenoj za prevoz tečnog naftnog gasa, koja je jučer bila prazna, bili u BMV-u kojim je upravljao Nikola. Kako je došlo do nesreće, treba biti utvrđeno istragom, ali je prizor na mjestu događaja bio jeziv. Od automobila nije ostalo gotovo ništa.

Kako se nezvanično doznaje, Goranu je jučer po završetku radnog vremene u prodavnici bijele tehnike, u kojoj je radio s Nikolom, pobjegao autobus, pa se mlađi kolega ponudio da ga preveze do kuće u Vražogrncu. Nedaleko od zaječarske fabrike kablova došlo je do direktnog sudara njihovog BMV-u s cisternom.

Od siline udarca, obojica su odmah preminuli.

Zaječar nesreća 17/12/20a

Foto: Poginuli su Nikola Todorov (22) iz Zaječara i Goran Marinković (33)

Zaječar nesreća 17/12/20a

Nikolini poznanici navode da je on prije dva mjeseca kupio auto i vjerovatno se rado ponudio kolegi da mu se nađe u nevolji.

Na mjestu nesreće reporteri su doznali da je nastradali Marinković, otac troje djece, od kojih najmlađa kćerka ima nepune dvije godine, počeo da radi u prodavnici bijele tehnike prije samo dvadesetak dana.

Zaječar nesreća 17/12/20a