Novi detalji zločina koji je šokirao Bosnu i Hercegovinu!

Podsjetimo, Neđeljko Popadić (67) upucao je snaju Ilijanu (41) sa ukupno četiri hica iz pištolja, potvrdila je obdukcija obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske (RS).

POVEZANO
Srbac ubistvo 01/04/19CIJELI GRAD OBAVIJEN TUGOM: Svekar likvidirao snahu s tri hica, nikada se nisu svađali

Tri hica Neđeljko je žrtvi ispalio u grudi, a nakon toga je "ovjerio" hicem u glavu iz neposredne blizine.

– Ovakav način ubistva nije bio afekat i uveliko će uticati na visinu zatvroske kazne, koja će nakon sudskog postupka biti izrečena ubici – objasnio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Ljiljana Popadić ubistvo 1

Popadić je 31. marta oko 19.55 časova u porodičnoj kući hicima iz pištolja ubio snaju Ilijanu Popadić.

Prema nezvaničnim informacijama, Popadić se prvo posvađao sa unukom, koja je nakon rasprave otišla do prijateljice. Nekoliko trenutaka kasnije posvađao se i sa snahom.

Motiv svađe, prema verziji osumnjičenog koju je ispričao tokom kriminalističke obrade, je što se žrtva "slobodnije ponaša", te što mu navodno nije napravila ručak.

Dok se osumnjičeni pravdao da je netrpeljivost prema žrtvi trajala duži period, komšije, rodbina, ali ni radnici nikada nisu čuli bilo kakvu raspravu između osumnjičenog i žrtve.

Prema izjavi rodbine, Neđeljko je radni vijek proveo u Njemačkoj.

– Tamo je sagradio kuće, kao i ovdje. Sin mu je u vrijeme tragedije isto radio u Njemačkoj, a Ilijana je završavala školovanje takođe da ode na rad kao medicinski tehničar. Dan nakon ubistva Neđeljko je trebalo da ode za Njemačku na medicinski pregled – ispričao je blizak član rodbine Popadića.

POVEZANO
Gornje Hrasno STOP POLICIJAPORODIČNA TRAGEDIJA U FAMILIJI POPADIĆ: Svekar (66) pištoljem ubio snahu Ilijanu (41)