Svako malo odnekud se pojavi neki bizarni beauty trik za koji neko tvrdi da pomaže. Tako je bilo onih koji su tvrdili da nema ništa bolje od 100 slojeva vještačkihe trepavica ili usisavanja usana kojekakvim pomagalima, a u posljednje vrijeme youtuberice mažu grudi pastom za zube kako bi ih povećale!?

Sve je počelo kad je youtuberica pod imenom Naturalbeauty55 objavila video pod nazivom "Učvrstite obješene grudi u samo pet dana pomoću zubne paste". U videu je pomiješala  pastu za zube, brašno, krastavac i jaje te smjesom trljala grudi tri do četiri minute.

Nije pokazala nikakve fotografije kojima dokazuje da njen trik zaista pomaže, a tvrdi da je razlika ogromna.

POVEZANO
Zeleni čajDOMAĆI RECEPTI ZA POVEĆAVANJE GRUDI bez odlaska "pod nož"
.

Nakon nje beauty blogerica Roxy Brilange miješala je pastu za zube i vazelin, no ona se požalila da ne vidi promjene.

Direktor londonske klinike za estetske operacije Christopher Inglefield za britanski je "Metro" izjavio da pasta za zube ne može povećati grudi.

Nažalost, internet je pun lažnih savjeta, vazelin i pasta za zube su obična glupost – tvrdi on..

A ako mislite da su ljudi koji mažu grudi pastom za zube naivni, šta biste rekli o onima koji je koriste kao test za trudnoću? Jer i oni postoje. Test funkcionira tako da malo paste za zube stavite na tanjir, a onda dodate svoj urin. Prema onima koji zagovaraju test, pasta za zube promijenit će boju ili se početi pjeniti ako je žena trudna. Prema ginekolozima, to se događa zbog kiseline u urinu koja nema baš nikakve veze s trudnoćom.

Uprkos savjetima doktora, broj pretraga na Googleu o ovom testu raste.

POVEZANO
NarandzeOTKRIVAMO: Kako pomoću masaže i ljekovitog bilja povećati i učvrstiti poprsje/grudi (PRIRODNO 100%)