Mlad, simpatičan, talentovan i naravno uvijek nasmijan Mirza Selimović donosi novu muzičku priču. Nakon uspješnice s Ivanom Selakov «Da se opet rodim», publika ima prilike da sluša šta je Mirza pripremio s Mirjanom Dević, koja potpisuje tekst, Jocom Savićem, koji je zaslužan za muziku, Vladanom Popovićem, koji je radio aranžman zajedno sa Jocom Savićem, ali i sa jednako bitnim i fenomenalnim Vedadom Jašarevićem, koji se pobrinuo za spot.

Snimanje spota trajalo je dva dana, a spot je sniman u Beogradu i Novom Sadu.

«Mrzi me, slobodno me gađaj suzama, samo nemoj, nemoj ćutati» , Selimović poručuje u svojoj novoj pjesmi «Mjesto zločina», za koju se očekuje da će pronaći svoje mjesto na radijskom i TV eteru, kao i u srcima mnogih. Ovo je ipak malo brža pjesma za razliku od prethodnog singla «Da se opet rodim»,, a i u njoj je naravno glavna tema ljubav. Poslije jedne ili više ljubavi ostaju saučesnici: čuvari tajni koje više nisu nikakve tajne. Prepune pepeljare i prazno srce.

- Vjerujem da će publika prihvatiti ovu pjesmu i da će je rado pjevušiti dok se voze u autu, kući dok obavljaju svakodnevne poslove i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma je emotivna i izaziva različite emocije, poručuje Mirza.

Publika, posebno ženski dio koja od samih početaka prati Mirzu i voli njegov upečatljiv vokal, s nestrpljenjem je čekala upravo ovaj dan!

Zato je za očekivati da će «Mjesto zločina» brzo pronaći put do srca publike.

Video možete pogledati na OVOM LINKU

POVEZANO
Mirza i Ivana 4Mirza Selimović i Ivana Selakov zapjevali u duetu "DA SE OPET RODIM"

(Doznajemo.com)