Novogodišnja tragedija koja se dogodila kod Posušja u Hercegovini nije prva takva nesreća koja je proteklih nekoliko godina šokirala sve. Nažalost, po broju mladih žrtava izdvaja se među ostalim.

Podsjetimo, 8 mladih koji su dočekivali novu 2021. godinu, po svemu sudeći, ugušilo se smrtonosnim CO u vikendici.

POVEZANO
Posušje vikendica stradali 8BILI SU KAO "ZLATNE JABUKE" Čitava regija u nevjerici i šoku da je ovih 8 mladih osoba umrlo u kući

Vrlo slična tragedija desila se prije četiri godine u oraškom naselju Donja Mahala. Svi su zanijemili pred tragedijom u kojoj su nastradale dvije djevojke – dvadesetjednogodišnje Marija Damjanović i Magdalena Dominović.

U Orašje su došle iz Beča da dočekaju Novu godinu. Zaspale su uz grijalicu na plin i više se nisu probudile. Na slučaj se možete podsjetiti u povezanom sadržaju.

POVEZANO
Marija Damjanović i Magdalena DominovićOtac ispričao sve TUŽNI DETALJI KAKO SU PRED NOVU GODINU NASTRADALE dvije najbolje prijateljice (21)

Stupce medija punila je i tragedija kada su u ovo doba godine tri osobe poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Buna kod Mostara. Stradali su supružnici Jovica Bukvić i Martina Bukvić Mikulić iz Mostara, te njihov rođak, državljanin Hrvatske, čiji su inicijali M.G.. Godišta stradalih su 1978. i 1986....

Nesreća se dogodila kada se vozilo BMW 'zabilo' u bager, koji je vozio cestom, te se od siline udarca odbilo i naletjelo na automobil Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

POVEZANO
Saobraćajna nesreća Mostar 01/01/2017STRAVIČNA NESREĆA KOD MOSTARA: U sudaru poginuli supružnici i njihov rođak (FOTO)

Maglajom i okolinom je prvog dana 2018. godine brzo prostrujala vijest da se tokom noći, oko 02.50 , u ulici Srebrenickih žrtava rata dogodila teška saobraćajna nesreća, nakon što je putničko motorno vozilo "Opel Astra" sletjelo u rijeku Bosnu. U automobilu je bio tindježer, 19-godišnji Esad Omersoftić, sin poznatog maglajskog muzičara i zabavljača Azaharija - Ake Omersoftića.

I na ovaj slučaj se možete podsjetiti u povezanom sadržaju.

POVEZANO
Esad OmersofticSIN POZNATOG MUZIČARA nestao je u rijeci u noćašnjoj tragediji u Maglaju (FOTO)

(Doznajemo.com)