Od srijede, 09.11.2016. u 20:00 h, sa emitovanjem u programu OBN TV treba početi i treća sezona serije «Elif» koja je osvojila srca publike u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Treća sezona je u Turskoj sa emitovanjem počela prije mjesec dana i od samog starta je počela da obara rekorde gledanosti.

Novi nastavci počinju događajem koji odjekuje poput bome. Svi su u šoku. Uveliko traju pripreme za Melekino i Kenanovo vjenčanje. Arzu bježi iz bolnice i nalazi utočište kod Erkuta. Međutim, kod njega je očekuje šokantna novost. Ogromna ljubomora podstiče je na drastične korake. Da li će Melek i Kenan unatoč Arzu uspjeti da se vjenčaju?

Serija i u novoj sezoni prati život Elif na imanju. Ona ima i dalje dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi ljudi na imanju je jako vole. Ipak, simpatična, plavooka djevojčica i dalje nailazi i na prepreke, mržnju...

Elif 3. sezona

U glavnoj ulozi su i u trećoj sezoni: Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, kao i Isabella Damla Güvenilir.

Seriju Elif gledaoci OBN TV mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20 h!

NA ODMORU U SAD. Isabella Damla Güvenilir, koja glumi simpatičnu djevojčicu Elif, odmor je sa roditeljima provela u SAD i Kanadi, gdje je maksimalno odlučila da uživa. No, popularnost koju djevojčica ima i van granica Turske šokirala je njene roditelje te im stvorila neprilike zbog sigurnosnih izazova. Prema informacijama koje dolaze iz turske štampe djevojčica je dobila ponudu za angažman od studija Universal. Vjerovatno je da bi popularna Elif mogla početi da živi Hollywoodski san.

Elif 3. sezona

(Doznajemo.com/Promo)