Jedan od materijalno najbogatijih ljudi u Bihaću i ugledni biznismen Sabahudin Blažević pobjegao je navodno u Italiju nakon što ga je osam žena optužilo da ih je tajno snimao za vrijeme se*sa te snimke postavljao na Internet.

Blažević je, čini se, glavni akter najveće po*no afere u Bosni i Hercegovini i uskoro je trebalo doći do reakcije nadležnih i njegovog lišavanja slobode?

Afera je krenula nakon što je 30-godišnja žena prijavila Blaževića policiji zbog snimke se*sa koja je završila na Internetu. Uskoro se broj žena koje je Blažević snimio pa snimke postavio na Internet popeo na osam.

Navodno je žene odvlačio u krevet obećavajući im posao, a kasnije ih je ucjenjivao.

Skandal je otkriven nakon što je jedan građanin Bihaća na Internetu naišao na snimku odnosa svoje supruge i spomenutog Blaževića, piše Pogled.ba.

U namjeri da čujemo kako odgovara na optužbe na njegov račun i priču o kojoj "bruji" država, kontaktirali smo Sabahudina Blaževića. No, on baš i nije bio raspoložen za razgovor.

- Objavi se jedan takav članak, kakav komentar čovjek može imati – izjavio je Blažević za "Dnevni avaz".

Na novinarsku konstataciju da je Tužilaštvo Unsko–sanskog kantona (USK) dobilo prijavu protiv njega, Blažević je, i ne dočekavši naredno pitanje, odgovorio:

- Super, ima Tužilaštvo, zovite Tužilaštvo, ako me krivi, to je to...

POVEZANO
Žena gleda monitorBIZNISMEN IZ BIHAĆA Sabahudin B. (50) SKRIVENOM KAMEROM snimao svoj odnos s 30-godišnjakinjom