Muškarac po imenu Admir Sović ubio je troje svoje djece, a potom počinio i samoubistvo. Tragedija se dogodila u bihaćkom naselju Mali Lug u familiji koja se nedavno doselila u ovo mjesto i gdje su bili podstanari.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) su potvrdili da su dobili prijavu o ovom događaju, ali se policija zasad nije oglasila o svim detaljima ovog događaja. Najavljuju da će više informacija dati po okončanju istrage.

Jedan od prijatelja Sovića policiji je potvrdio da mu je Admir najavio da će počiniti ovaj zločin, što znači da se pripremao. Komšije tvrde da se Sović bavio popravkom poljoprivrednih mašina te da je živio sa suprugom i djecom u stanu pod kirijom. Istaknuli su da ga nisu poznavali, kao ni njegovu suprugu, jer se nedavno doselio u njihov komšiluk.

STRAVIČNO - rotacije

Mediji u spomenutom bosanskohercegovačkom kantonu u prvim javljanjima spominju da je otac zaklao svoje troje djece, što bi moglo upućivati da je zločin počinjen hladnim oružjem.

Navodno se nakon toga objesio.

POVEZANO
Leila Sović sa djecom i sestromMajka svirepo ubijene djece završila na psihijatrijskom odjelu KB "Dr. Irfan Ljubijankić"

Motiv zločina je, nezvanično, osveta supruzi koja ga je ostavila.

Navodno je ovaj stravičan zločin prijavio policiji njegov šura koji je živio sa njim u istoj kući. Kako ih danima niko nije vidio danas je došao u MUP oko 17 h.

POVEZANO
Sović i djecaMAJKA LEILA JEDNOM OD TROJE UBIJENE DJECE nedavno uputila dirljivu poruku

Ovaj strašan zločin muškarac je navodno uradio jer ga je žena ostavila prije 20-tak dana, a on joj je najavio ako ga ostavi da će to uraditi.

POVEZANO
Ubijena djeca Bihać ljetoTETKA UBIJENE DJECE U POTRESNOJ ISPOVIJESTI: Evo zbog čega je on to sve uradio!

Kako se nezvanično doznaje, djeca su maloljetna, jedno od njih je bilo treći razred, a dvoje nije pohađalo osnovnu školu - imali su 5, odnosno 2 godine.

Na lice mjesta poslani su pripadnici policije, a očekuje se dolazak dežurnog tužioca.

STRAVIČNO - rotacije