Prošlog mjeseca u domaćoj, ali i svjetskoj javnosti odjeknula je priča po kojoj je rođenog Zeničanina, igrača Liverpoola Dejana Lovrena (27), supruga Anita (27) prevarila sa mlađim momkom Dariom Torbićem (25).

Sada se sve donekle smirilo, a u RTL-ovom Sve u šest objavljene su fotografije i SMS-ovi koje su si međusobno slali Lovrenova supruga i Torbić.

Uglavnom, čini se kako se Dario Torbić nije nabacivao Aniti, nego je ona njemu prva poslala poruku i to dok je on još služio zatvorsku kaznu. On je tu poruku pročitao tek kad je izašao iz zatvora i malo pomalo, obnovili su svoju vezu.

“Jel to baraba s Kajzerice?”, piše Dario Aniti.

“Znači nakon dvije godine se čovjek udostoji odgovoriti… I to je nešto”, stiže njen odgovor.

Prepiska otrkiva gdje su se ljubavnici nalazili i koliko često, te koliko su se zapravo voljeli.

“Iskreno, tamo gdje sam ja bio dvije godine nema mobitela i društvenih igara, stvarno nisam ni vidio ove poruke! Kako si?! Di si?”.

“Gdje si bio? U susjedstvu ili Dugoj Resi? Dobro sam još uvijek… Daleko od Zagreba… A ti? Vidim svašta se promijenilo.. Predivan ti je mali”, piše Anita.

“Bio sam ženo u zidovima, hahah Duga Resa lolo moj ;)! Je, promijenilo se stvarno dosta toga, mali je super, sa mnom je i uživamo… Ispunjen sam i sretan, sve se nekako posložilo.. Ti si vidim također postala majka prekrasne djece… Lijepi ste jako ;)”, njegov je odgovor.

“Jesi bio ikad u Liverpoolu?”.

“Nisam”.

“Ok”.

Ali je na njen poziv došao.

“Sumnjam da će igrati. To bi jedino moglo biti zeznuto kako ću, di ću”, piše Anita.

“Ti moraš vidjeti kad možeš, ja bih sad krenuo. Nemoj da te ja dovodim u situacije, moraš paziti”, stoji u porukama golupčića.

Uskoro su jedno drugome počeli slati i ljubavne poruke i intimne fotografije. Anita se zbog Darija iz Liverpoola vratila u Zagreb. Iznajmili su stan u koji je Anita donijela mnoštvo skupih stvari koje je skupila tokom braka i lagodnog života s Lovrenom.

“Ali ja znam što će se desiti sutra kad se mi ugledamo”, piše Dario.

“Što će se desiti?”, odgovara Anita.

“Ti mi reci? Desit će se energija…”.

“Pa ti kažeš da znaš pa pitam… Ja ne znam”, stiže njena poruka.

POVEZANO
Anita Dejan LovrenZENIČANINA "TEŠKOG" MILIONE suprugra prevarila sa mlađim koji mjesečno zarađuje 480 maraka?!