Splitska policija prijavila je 44-godišnjaka iz Muća, u čijoj je kući u petak navečer nađena nestala 14-godišnjakinja, za tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Kako doznajemo, radi se o kaznenim djelima upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina. Kako doznajemo, dirao ju je po tijelu - piše hrvatski portal Index.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Nestala Marija Marinela Grgić (14) 1PRONAĐENA DJEVOJČICA (14) KOJA JE NESTALA U TUČEPIMA: Evo gdje su je nakon 4 dana našli...

Priveden je pritvorskom nadzorniku, a danas bi ga trebali ispitati u Državnom odvjetništvu te, pretpostavlja se, zatražiti od suda određivanje istražnog zatvora.

Policija je pronašla nestalu djevojčicu nakon četiri dana potrage. Osumnjičeni se bunio što mu policija dolazi u pretragu doma, ali nije pružao otpor. Tvrdi da nije imao prethodni kontakt s oštećenom, iako ga je policija otkrila upravo po njihovom dopisivanju na društvenim mrežama. Policiji je tvrdio kako je 13-godišnjakinju pokupio na jadranskoj magistrali i da mu je rekla da je progone nekakvi ljudi.

Nestanak su prijavili roditelji. Naveli su policiji da je njihova kćerka odšetala iz apartmana u Tučepima u nepoznatom smjeru i da joj se izgubio svaki trag. Policija je nakon pronalaska djevojčice pozvala i Centar za socijalnu skrb.

Možda Vas zanima i ovo...

>>>>> ISTRAGA POTVRDILA SVE: Tanja je smrtno stradala tokom sek*ualnog odnosa sa svojim dečkom!

Nestala Marija Marinela blur