Ibrahim Kevljanin (62) zvani Braco već je ležao na rovinjskoj Pustoj ulici kad je na njega Mercedesom naletio poznati pjevač Toni Cetinski (48), utvrđeno je navodno istragom i obdukcijom.

Neslužbeni nalaz objavio je zagrebački Jutarnji list. Po tome, pjevač je lijevim prednjim točkom prešao preko Bracine nadlaktice i napravio mu podljeve koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema neslužbenim informacijama, u MUP-ovu Centru "Ivan Vučetić" u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužiteljstvu.

Nakon nesreće koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je čak zatražila i provjeru je li u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke odnosno sve relevantne podatke o aktivnosti njegovog mobitela koji bi policiji mogli biti od koristi u istrazi. Provjereni su i svi podaci je li unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a izlistan je i "prometni dosje" vozača. Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je u krugu policije.

Ibrahim Kevljanin na kojeg je naletio Cetinski pokopan je 09.11. na rovinjskom groblju.

POVEZANO
Ibrahim Kevljanin pokop 1NA ISPRAĆAJU ČOVJEKA NA KOJEG JE `MERCEDESOM` NALETIO PJEVAČ: Ni sina, ni ikog od Cetinskih