Nova sezona muzičko-takmičarskog showa "Neki novi klici", koji je namijenjen djevojčicama i dječacima uzrasta do 15 godina sa emitovanjem u programu OBN TV treba početi od petka 21.10.2016. godine, u 20 sati.

Ove jeseni OBN TV i Grand produkcija kreću u novu potragu za najsjajnijim mladim muzičkim zvjezdicama. Mlade talente kroz show i ove sezone vode Ana Sević i Milan Mitović.

Neki novi klinci 2016

Muzički show "Neki novi klinci" djeci daje priliku da pokažu šta znaju. Jer talent se brusi od mladosti! Bez obzira na to namjeravaju li se nastaviti baviti pjevanjem i hoće li željeti graditi karijeru ili im sudjelovanje u showu ostaje kao samo jedno zabavno iskustvo, lijepo je što se odvaže i zapjevaju pred publikom i žirijem.  A za one koji bi se, kada malo narastu, voljeli baviti muzikom - ovo je velika prilika koja im može olakšati put.

Od prve sedmice žiri je u malo izmijenjenom sastavu. Darka Lazića zamijenio je Haris Berković, koji po prvi put otvoreno pokazuje simpatije prema Radi Manojlović.

U petak, u prvom izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, "Neki novi klinci", koji se emituje na OBN TV , nastupaju klinci koji pjevaju kao slavuji:

1. Elena Barišić, 13 god., Beograd

2. Lizabet Biljali, 9 god., Kumanovo, Makedonija

3. Ema Aljukić, 12 god., Lukavac, BiH

4. Nemanja Stanković, 9 god., Zuce

5. Andrijana Kukučka, 9 god., Stara Pazova

6. Tijana Župac, 12 god., Kraljevo

7. Milena Nestorović, 12 god., Žabalj

8. Adna Avdić, 13 god., Zenica, BiH

9. Miloš Samardžić, 11 god., Vlasenica, BiH

10. Milena Đukić, 13 god., Ražanj

Neki novi klinci 2016

(Doznajemo.com/Promo)