"Nema više moje Bokice! Kako će majka tvoja sad bez tebe da živi?! Spremala sam ti haljinu za maturu, a sad te sahranjujem u beloj venčanici... Sahranićemo te kao kraljicu, lepotice naša!", jaukala je juče na sav glas Sanja Karanović (50), majka srednjoškolke Bojane Karanović (17) iz Grocke, koja je prekjuče podlegla povredama zadobijenim u saobraćajanoj nesreći koju je izazvao njen mladić Stefan Stefanović (20), sin policajca iz istog mjesta.

- Mislila je majka da će da te uda i unuke da dočeka. Šta će majka bez tvog osmeha - naricala je majka stradale tinejdžerke.

Bojan je nastradala u nedelju uveče, u 23.45, na Smederevskom putu kod Auto-moto društva Grocka, kada je na automobilu "dacia solenza", kojim je upravljao Stefan, najvjerovatnije pukla guma, pa je naglo skrenuo u suprotnu traku. Stefan je pokušao da koči, ali je usljed velike brzine udario u stub rasvjete, koji je iščupao.

- Noseći banderu na haubi, bukvalno je vozio ivicom kanala, a onda je zakačio mostić i nakon 15 metara sletio u kanal! Prednjim dijelom auta se zakucao u duboki kanal, a od siline udara, Bojana i Stefan su kroz šoferšajbnu izletjeli iz vozila. Bojana je odletjela nekoliko metara dalje, dok je Stefan završio ispod automobila - navodi sagovornik kojeg citira Alo.rs.

DOZIVAO BOJANU. U pomoć su im pritekli stanari obližnjih kuća, koji su ukazivali pomoć Bojani i koji su pozvali Hitnu pomoć. Za to vrijeme, Stefan je sam izašao iz kanala i počeo da doziva Bojanu.

- Govorio je: "Nađite mi Bojanu", a zatim je uključio lampu na mobilnom i počeo da je traži po kanalu. Rekao nam je da je do nesreće došlo jer mu pukla guma. Kada je vidIo Bojanu kako nepomično leži, počeo je histerično da viče, a onda je pao - prisjeća se očevidac stravične nesreće.

U stanu porodice Karanović, na Bulevaru oslobođenja u Grockoj, juče smo zatekli očajnu Bojaninu majku i starijeg brata Jovana (19). Otac Lazar (49) sa rođacama je bio u Beogradu, gdje je pripremao sve za Bojaninu sahranu. Bojanin mlađi brat (12) bio je sa drugarima na teniskim terenima kod zgrade.

- Poginu mi pred maturu. Završavala je frizersku školu i trebalo je da ide na takmičenje frizera. Sa Stefanom je te večeri otišla do pumpe da uzme gorivo, a onda su nam javili šta se dogodilo. Onda je moj muž obavestio Stefanovog oca - navodi neutješna Bojanina majka i pokazuje kćerkine slike.

Bojanin brat Jovan dodaje da im je Stefanova porodica izjavila saučešće telefonom i da su i oni u velikom šoku. "Bili su oko tri godine u vezi, a Stefan je mojoj Bojani govorio: ‚Bićeš moja ili ničija‘", navodi Sanja.

Bojana Karanović

STEFANU POVRIJEĐENA KIČMA. Stefan je teško povređen i, kako doznajemo, ima povrede kičmenih pršljenova. Nalazi se na ortopediji na Banjici i očekuje ga operacija. Kod njega su njegovi roditelji, otac Bata i majka Maja.

- Upravo sam doputovao i spremam se da posetim brata. Čuo sam da je Stefanu pukla guma i da je zato došlo do tragedije. Koliko znam, to veče Bojana je bila kod njega u poseti i trebalo je da je vozi kući - izjavio je Stefanov stariji brat Aleksandar.

BILA JE TO VELIKA LJUBAV. U lokalnom fast food restoranu kod srednje škole u Grockoj okupili su se šokirani učenici i drugari Bojane i Stefana. Oni su nam potvrdili da su se mnogo voljeli i da su se upoznali u školi. Stefan je takođe završio frizersku školu.

"Uvijek su bili zajedno. Bila je to velika ljubav. Ne možemo da vjerujemo da se ovo dogodilo".

(Doznajemo.com/Alo.rs)