Pjevač Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara, a nakon nekoliko dana preminuo je i njegov brat, takođe pjevač, Muradif Demirović.

Naime, Hasan Dudić otkrio je da je i on teško podnio smrt Šabana Šaulića, a da je nakon vijesti da mu je i drugi rođak preminuo završio u bolnici.

Kako Dudić tvrdi, pjevača Muradifa Demirovića ubilo je to što nije mogao da podnese pogibiju "kralja narodne muzike" i činjenicu da nije mogao da ode na sahranu da se oprosti.

POVEZANO
Sahrana Šaban 1SAHRANJEN ŠABAN ŠAULIĆ: Neutješna supruga Gordana posljednji put ljubila grob

Hasan Dudić kapa

Foto: Detalj sa komemoracije Šabanu Šauliću


PODIJELI OVAJ TEKST SA SVOJIM PRIJATELJIMA NA FACEBOOKU
 

– U bolnici sam, pozlilo mi je od šoka i od stresa. Loše mi je, srce, glava, kičma, reuma i tuga. Moja 4 brata su umrla, ja ne znam kako to da podnesem, velika bol je zadesila porodicu. Najstariji brat Muradif Demirović je prvi od nas počeo da pjeva, on je umro od tuge za Šabanom. Bio je dugo bolestan i nije mogao na noge, imao je problem sa plućima. Pao je u tešku depresiju, teško mu je bilo baš i nije mogao da preboli što mu je brat preminuo. Sekirao se danima što nije mogao da ode Šabanu na sahranu, pričao je: "Srce će mi pući od tuge". Tako je i bilo, u nedjelju je umro – tužan je Hasan.

* Znate nešto više o temi? Javite nam se porukom u Inbox ili e-mailom: [email protected].

POVEZANO
Hasan Dudić Šaulić i vanbračni sinHASAN DUDIĆ TVRDI DA JE OVO TAJNA SKRIVANA 40 GODINA o Šabanu i njegovom vanbračnom sinu !!

(Doznajemo.com/Blic)