"Hrvatska policija je pronašla Tamaru – živu i zdravu! Tokom utorka očekuje se njen povratak kući", izjavio je za Bljesak.info jedan od prijatelja nestale djevojke.

Familija Tamare Pavlović bila je u potrazi je za ovom 24-godišnjom djevojkom iz Viteza kojoj se izgubio trag u Makarskoj.

- Radila je sezonu u Hrvatskoj, tačnije u Tučepima. Završila je 30.08., a 03.10. se odjavila iz hotela i krenula na autobusku stanicu. Od tada joj se gubi svaki trag, objasnila je ranije familija Tamare Pavlović.

Svi njeni brojevi su bili isključeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

POVEZANO
Kanita Spahic HalilovicOSTAVILA LUKOVO POLJE, MUŽA I 5-ero djece? Fejsbukom se širi informacija o nestanku Kanite Spahić

- Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Provjerili smo sva moguća mjesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, niko ne zna što se dogodilo, naveli su ranije članovi familije Pavlović.

Posljednja osoba koja ju je prije nestanka vidjela je bila njena cimerka, koja se prisjetila kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusku stanicu na autobus za Vitez.

- Posljednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo, navodili su tokom potrage članovi njene familije.

POVEZANO
Miljana Vesić (35) iz Ribara kod ŠapcaSELOM KOLAJU RAZNE PRIČE: Nestala Miljana Vesić (35) pronađena ošamućena iza trafike