Nakon nezapamćenog skandala na svadbi u Gradačcu, oglasila se i mlada...

Tvrdi da nije istina ono što je prethodno objavljeno u novinama. Pročitajte ispod šta je napisala u jednoj grupi:

POVEZANO
NEZAPAMĆEN SKANDAL NA SVADI U GRADAČCU: Mladenci se posvađali zbog novca, sve PREKINUTO!

- Evo ušla sam u grupu, jer su mi upravo javili za ovo i jako mi je smiješno sve. Nije za žalit, a nije ni za plakat, nego samo za smijati se.

Ovako, ako baš neke interesuje istina. Ja sam demant dala u novine sutra će izaći moja verzija priče. Jer, mene uopće nisu kontaktirali i pitali za istinu. Istina je sljedeća, ukratko ja nikakve pare nisam pokupila nit` pokušala pokupiti. Ja pare nisam ni vidjela kako treba, jer kako znate poslije kafe ide kuma i još jedna s tabljicom i tu se pare stavljaju, a ja kafu dijelim. Poslije podjele otišlo je se skupiti pare. Tu smo bili ja mladoženja i kuma. Da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare kao njemu će to, i ja se naljutila jer nam je čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena (nisu dopustili ni da svoju svadbu isplaniram, miješali su se) i ja sam odmah izašla i vratima zalupila.

Ušla nazad u restoran i sjela (znači da sam ukrala il' pokušala uzet` - ne bih se vratila nazad na svadbu) sjedila sam još unutra kako bi njegov otac pjan rekao da ja nisam njima nikoji ku*ac da idem slobodno i da nisam vrijedna tih para.

Naravno, izašla sam iz restorana i sjedila ispred još 1h za sve imam svjedoke, gdje je i mladoženjina strana bila prisutna. Priča je izmišljena iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene usput svalili, kako bi se ogradili od sramote. Ja sam na Hitnoj trudna završila, u tom istom gradu. Da bi mladoženja se vratio sjediti i pit. l rekao: "Šta ja tu mogu?"

Kredit sam ja digla gdje imam i dokaz, i ja sam opremila sprat, a ne on. Iskoristio i šutnuo. Sad će sve ići preko suda. Je da sam kriva ne bih ga tužila :)

Hvala i lijep pozdrav svima.

Elda i Edin - Skandal na svadbi u Gradačcu 2