Đulkica Sakić-Amzić, oglasila se na svom Instagram profilu i demantovala navode po kojima je sinoć u 20 sati i 30 minuta po lokalnom vremenu imala saobraćajnu nesreću izlazeći automobilom s parkinga lokalne teretane u Baselu, u Švicarskoj!

Naime, redakciju našeg, ali i redakcije drugih medijskih portala je kontaktirala izvjesna osoba koja se vješto krila iza profila Alina Alić Music na društevnoj mreži Instagram.

Pretpostavljamo da se radi o nepostojećem imenu i prezimenu, odnosno o tzv. fake profilu koji je imao neki cilj. S obzirom da je anonimna osoba bila veoma ubjedljiva, mi mediji smo to objavili nakon što nam Đulkica nije odgovarala na mnogobrojne pozive.

Istina jeste da je Đulkica sinoć bila u lokalnoj teretani, a što dokazuju i storiji na njenom Instagram profilu objavljenim prije 20 sati. Neko je iskoristio priliku da napravi pometnju ne samo u javnosti, nego i u porodici Sakić koja je preživjela stres koji se ne može ničim nadomjestiti.

– Dobro sam, hvala Bogu. Nakon treninga sam zaspala kao komirana. Umorila sam se. Ramazan je, pa praštam toj budaletini, zloj osobi koja mi je nasikirala kćerku, majku i braću. Ne mogu vjerovati da ima takvih ljudi - navela je Đulkica.