Nekadašnji menadžer i veliki prijatelj preminulog pjevača Nine Rešića, Nermin Ademović nedavno je dao intervju u kojem je ispričao da je do posljednjeg trenutka bio uz muzičara. Ninina kćerka Sandra je odlučila da se povodom toga oglasi na društvenim mrežama.

"Pošto i dalje dobijam poruke velike mržnje, ja bih još jednom i zaista posljednji put zamolila, ne vas koji ste na mom profilu samo da bi ostavili negativan komentar (pritom je i to ok, jer i ne očekujem da me svi vole, to prosto nije normalno), već ljude, porodicu i prijatelje koji su tu, eto iz podrške. Ne čitajte i ne vjerujte glupostima....

...Ja nigde izjavila nisam, niti ću, naročito ne želim o glupostima čija sam ja, da li posjećujem grob i još x takvih budalaština o kojima niko ništa ne zna. Vama, kojima je najbitnije u životu da anonimno nazovete novinare, ispričate brdo gluposti zarad ne znam ni ja čega, želim da kažem samo jedno: Gdje ste vi bili cijeli njegov život i gdje ste bili svih ovih devet godina od kada ga nema? Sad je lako, tu je Sandra pa ajmo preko nje. Posljednji put vas molim da ostavite mrtvog čovjeka više na miru. Posjećujete grobove svojih bližnjih, moje ostavite više na miru. Kakvi smo bre to ljudi", napisala je Sandra.

POVEZANO
Nino Rešić - grob 2PROGOVORIO PRIJATELJ KOJI JE BIO SA NINOM REŠIĆEM U NOĆI SMRTI: "Ovako se stvarno sve dogodilo!"

Nakon nekoliko dana, ona je odlučila da se još jednom oglasi.

"Auuuu je**te, najveći problem u državi Sandra i Nino Rešić. Ne znam da l’ da plačem ili da se smijem. Majke mi. Dajte malo prostora trudnicama bez para, samohranim majkama, žrtvama nasilja, djeci polesnoj, ratnim invalidima, bilo srpskim, muslimanskim, hrvatskim… ljudi su gladni, goli i bosi. Evo ne znam".

POVEZANO
Nino Rešić grob 1NEOBIČAN DOGAĐAJ NA GROBU PJEVAČA NINE REŠIĆA: Dok mu je kćerka u "Zvezdama Granda" na grobu...

(Doznajemo.com/Svet.rs)