U Lazarevcu se jutros u 08:50 desila strašna tragedija kad je žena A.E. pala sa terase zajedno s malim dječakom starim oko 3 godine.

Zgrada sa koje je skočila nalazi u Karađorđevoj ulici, koja je jedna od centralnih ulica Lazarevca (Srbija). Žena je poginula na licu mjesta, dok je dijete u teškom stanju prevezeno u bolnicu.

Sve se desilo dok je muž spavao, jer je noć proveo radeći treću smjenu.

Familija A.E. koja je danas poginula u Lazarevcu kada je zajedno sa svojim sinom (3) pala sa šestog sprata zgrade u Karađorđevoj, šokirana je ovom tragedijom.

Njen brat od tetke P.C. tvrdi da ona nije imala probleme u braku niti je bila psihički bolesna, zbog čega vjeruju da je poginula u pokušaju da spasi dijete.

- Nije nikakvih psihičkih problema imala. Odrasli smo zajedno. Nisu imali ni problema u braku. Ne vjerujem da je izvršila samoubistvo jer je željela jako to dijete. Sumnjamo da je dječak krenuo na terasu i da je ona krenula za njim - izjavio je on.

Inače, ženina tetka B.R. takođe je šokirana ovom tragedijom. Ona je novinarima izjavila da je za sve doznala kada joj je policija došla na vrata, a za dijete koje je preživjelo navodi da je u veoma teškom stanju.

POVEZANO
Lazarevac suicid majke 0Porodica A.E. šokirana tragedijom: NE VJERUJEMO DA JE S DJETETOM (3) NAMJERNO SKOČILA U SMRT!