Ognjena Vranješa nimalo nije pogodila vijest da se njegova bivša ljubavnica Jelena Karleuša razvodi.

Štaviše, igrač belgijskog Anderlechta smatra da je njegova nekadašnja draga, s kojom se tajno viđao dvije godine, "dobila šta je tražila". To je za Kurir Stars potvrdio blizak prijatelj sportiste iz Bosne i Hercegovine, koji mu je i javio da se Jelena razvodi.

POVEZANO
Vranješ sa suprugomNAKON NEKOLIKO MJESECI ŠUTNJE oglasila se supruga Ognjena Vranješa: Danijela kratko poručila OVO!

- Vjerujte da ga ni najmanje nije dotakla ta vijest. Jelena ga odavno ne zanima. Baš sam pričao s njim o svemu što se izdešavalo i jedino što ga interesuje jeste to da ona odgovara za prijetnje i uvrede koje je iznijela na društvenim mrežama. Javio sam mu da se razvodi, ali on je na to samo kratko prokomentarisao da je dobila što je tražila. Eto, sad je ostala i bez muža i bez para.

Kod njega su stvari jasne od samog početka. Sve što je mogao, on joj je pružio. Lijepo joj je bilo dok je dobijala poklone, a hvalila se na mrežama da joj dragi muž Duško Tošić poklanja. Strašno - tvrdi sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

POVEZANO
Vranješ u autuNA DAN SAHRANE KARLEUŠINE MAJKE objavljena OVA IZJAVA Ognjena Vranješa!

On također tvrdi da je Jelena živjela kao kraljica dok je bila s Vranješom.

- Sve je imala. Šta god je poželjela, to je i dobila. Pored njega je baš uživala. Kod kuće je imala mir, a s mojim drugom ljubav i pažnju. Loše je odigrala slatka mala. Vranješa ne zanima ni da li se razvodi, ni da li se ponovo udaje, samo da odgovara za svoje nepromišljene izjave i prijetnje koje mu je uputila i na taj način ugrozila njegov život i život njegove porodice - završava Kurirov izvor.

POVEZANO
Jelena Duško sahrana DivneSAČEKAO DA PROĐE 40 DANA OD DIVNINE SMRTI: Duško se definitivno razvodi od Jelene