Skandal između bosanskohercegovačkog defanzivca Ognjena Vranješa, srpske pjevačice Jelene Karleuše i njenog supruga, također igrača, Duška Tošića, proteklih je dana punio stupce regionalnih medija.

Iako se u prvi mah činilo da je gotovo 10 godina mlađi Vranješ bio opsesivno zaljubljen u poznatu pjevačicu, te da sve nije bilo obostrano - u međuvremeu su isplivali detalji koji ukazuju na suprotno.

Sada je Vranješ iznio još jedan šokantan detalj...

POVEZANO
Vranješ uplakan KarleušaŠOK OTKRIĆE: Sadržaj 3-minutnog videa Karleuše i Vranješa... Snimak gledalo pola bh. reprezentacije?

Naime, bh. reprezentativac, čiji je sadašnji status u redovima bosanskohercegovačkih "Zmajeva" nejasan (zbog ovog skandala, ali i skandala s tetovažom, op. prir.) izjavio je da je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu!?

Join Group

- Nikad nisam bio fan i niko nikad nije mogao, niti će moći tako me predstaviti. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više biti dio ove priče. Dosta mi je svega, izjavio je igrač belgijskog Anderlechta za Alo Vip magazin.

Zanimljivo je da je "porasla cijena" nakon ovog skandala i Karleuši i Vranješu, barem kada je riječ o njihovim profesijama. Naime, prema procjenama menadžera, cijene eventualnih nastupa JK sada bi mogle dostići i 50.000 eura za večer, a Ognjen navodno ima ponude iz više zemalja da igra za tamošnje klubove, a nude se milioni eura?!

POVEZANO
Karleuša Vranješ dresVRANJEŠ NE ODUSTAJE!! Pogledajte šta je danas uradio sa Karleušinom objavom! (FOTO)

(Doznajemo.com)