Elizabeta S. (52) iz Malče (Srbija), koja se sumnjiči za lažno prijavljivanje otmice i silovanja, navodno je cijelu priču izmislila jer se prethodno posvađala sa suprugom, koji nije imao para da je vodi na doček pravoslavne Nove godine!

Malčanka je prijavila da su je dvojica maskiranih muškaraca otela, odvezla u selo Pasjača, silovala i tukla, pa izbacila iz automobila u rodnom selu. Ispostavilo se da ova priča nije tačna, već da je ona bila s ljubavnikom u provodu u Svrljigu, gdje su se sporječkali.

- Cijelom događaju prethodila je svađa s mužem, koji nije imao para za doček. Ona je s prijateljima i ljubavnikom otišla u Svrljig, a kada je došla kući u utorak, da bi se opravdala, tvrdila je mužu da su je dan ranije otela dvojica maskiranih muškaraca zbog njegovog duga od 500 eura. Da bi bila uvjerljivija u pokušaju obmane, ona je zajedno sa suprugom otišla u policiju to da prijavi - navodi izvor srpskih medija.

Istraga je pokazala da je priča izmišljena, pa je protiv Elizabete S. podnesena krivična prijava zbog lažnog prijavljivanja.

POVEZANO
Policija ćirilica Srbija 2Elizabeta iz Malče je IZMISLILA SILOVANJE Nije znala kako da svom mužu opravda modrice od ljubevnika