Ova "neslana šala" graniči s nanošenjem tjelesnih povreda: naime, jedna mlada žena iz Amerika primijetila je - već za vrijeme pranja kose – tačnije kad je stavila regenerator da joj kosa jako ispada.

Kad je kosu do kraja oprala i istrljala peškirom to više nije bilo pojačano ispadanje, već se s glave otpadale pune šake kose! Do kraja običnog, nevinog pranja kose sredstvima, šamponom i regeneratorom koji i inače koristi ostala je praktički bez dlake na glavi. Kako?!

Majka od Ashley je preko Facebooka upozorila druge mušterije da paze što stavljaju na kosu ako su regenerator kupovale u "Walmartu" u New Richmondu, Wisconsin. Njena kćerka ostala je potpuno bez kose jer je očito je neki nepoznati "šaljivdžija" u bocu od regeneratora stavio hemijsko sredstvo za uklanjanje dlačica.

POVEZANO
Johnson baby powderŽena stavljala OVO NA INTIMNO PODRUČJE: Umrla od strašnih posljedica!?

Šta se tačno desilo? Ashley je išla pod tuš i prala je kosu. Zatim je stavila novi regenerator na kosu – barem je tako mislila! Ali, nakon što je ostavila da djeluje 10-ak minuta, kao što na njemu i piše, shvatila je da je to očito neko drugo sredstvo. Ono koje otklanja dlačice! Ashley je primijetila snažan miris te vidjela da sredstvo nije bijelo, nego ružičasto. Bilo je prekasno: kad je pokušala isprati navodni regenerator, otpadali su joj pramenovi kose.

Ashley je odmah otišla u bolnicu – jer joj je vlasište pocrvenilo te počelo jako peći. Međutim, bilo je prekasno za njenu kosu. Niti stilisti, a ni frizeri nisu mogli pomoći – nije bilo ništa za spasiti, čak ni s ekstenzijama... Ashley nije preostalo ništa drugo nego obrijati preostalu kosu. Zatim je odlučila kupiti periku od prave kose.

(Doznajemo.com/Miss)