Veza Milojka Božića (74) sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) iz Pilatovića kod Užica i dalje je top tema o kojoj bruji cijela Srbija!

Međutim, roditelji mlade Milijane, koja bi trebalo da se uda za Milojka 7. septembra, nisu oduševljeni njenim izborom.

- Ja ne postojim otkako je ona s njim! Ne spominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u kćerku, izjavio je između ostalog Milijanin otac.

Njena majka s druge strane, podržava vezu, a jedino što joj smeta su komentari ljudi, naročito nepoznatih.

- Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to objelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona s njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dvije žene. Pa čak i kćerku staru 31 godinu,, navodi Slađana Bogdanović, Miljanina mama.

Priznaje i da je njen muž veoma razočaran.

- Na neki način je poznat u Užicu, pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu kćerku, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun porodice. Ja sam majka i Miljani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebalo da radi, govori Slađana.

ULAZAK U RIJALITI!? Milijana i Milojko bi čak trebali ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA Milijana planira da uđe u ovu vrstu showa bez njega.

- Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti, izjavila je Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana očekuje, biće najljepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

POVEZANO
Milojko i MIlijana 2MILIJANA IZ LUČANA (21): "Zaljubila sam se u Milojka, IAKO SU NJEMU 74 GODINE, jedva čekam BRAK!"