Andrea je imala vrlo poseban svadbeni ples na svom vjenčanju. Njen otac je ranije preminuo, pa je njen brat snimio "butterfly kisses" i ona je plesala sa svima njima u trenutku kad po tradiciji na svadbi zaplešu otac i kćerka - prvo s Markovim ocem, onda s bratom Lukeom, bratom Nickom i na kraju sa svojim svekrom Scottom!

Bio je to zaista dirljiv trenutak i nijedno oko nije bilo u kući da nije zasuzilo.

Andrea je bila pred vjenčanjem kad je njenu porodicu zadesila nesreća. Njenom ocu Marku je dijagnosticiran agresivni kancer pankreasa i preminuo je prije nego što je imao priliku da vidi kćerku kako se udaje...

POVEZANO
Koverta svadbaDALA SAM NAJBOLJOJ DRUGARICI KAO KAO KUMA 20 EURA NA SVADBI: A onda je ona uradila ovo...

BRAT JE SHVATIO BOL svoje sestre i plan koji je smislio da ublaži patnju sestre na njen poseban dan je toliko lijep i brižan, da nema osobe koja je pogledala ovo i ostala ravnodušna.

Pošto Andrea nije bila u mogućnosti da tradicionalni ples otpleše s ocem, njen brat je snimio svoju izvedbu pjesme koja je za Andreu posebna, a ostatak muškaraca u porodici se smjenjivao u plesu sa njom tokom trajanja numere.

POVEZANO
Mensur Peljto vjenčanje 3aMensur Peljto se oženio 3. PUT: Spektakularno vjenčanje o kojem se priča u Brčkom (FOTO&VIDEO)

SVI PUSTILI SUZU. Djevojku je ovo veoma pogodilo, tako da nije mogla da zadrži suze, a ni prisutni koji se vide na ovom emotivnom snimku nisu mogli da se obuzdaju, već su plakali skupa s njom...

Pogledajte!

(Doznajemo.com)