Na svom Facebook profilu Edna Haračić iz Kaknja objavila je zaista uznemirujuće fotografije koje su snimljeno mobitelom nakon što je bila žrtva nasilja. Ovi selfie snimci pokazuju krvne podlive na licu ove gospođe i majke.

Nju je pretukao njen nevjenčani suprug kojeg je napustila prije nekoliko mjeseci.

Edna, nakon što je nekoliko godina trpjela batine od supruga sa kojim ima maloljetnu kćerku, u martu ga je napustila i nastavila sa svojim životom, da bi se on u petak pojavio na njenom radnom mjestu i počeo je udarati šakama.

- Pozvana je i policija, koja je privela nasilnika, ali je on već sljedećeg dana, kako tvrdi ova žena, pušten na slobodu, iako je trenutno na uvjetnoj osudi. Portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić kazala nam je da se ovaj slučaj tretira kao nasilje u porodici, te da samim tim nije u mogućnosti iznositi nikakve informacije o spomenutom napadu - piše Faktor.

U komentarima se izražava ogorčenje protiv nasilnika, ali i pohvale Haračićevoj jer je odlučila da javno izađe sa ovim i ne šuti o nasilju.

Uz post koji je objavljen u noći na subotu, ona je napisala ovo: "Vlast i zakon.. kažu da mu ne mogu ništa!!! ANARHIJA znači.. Allah ti dao da ti se do sabaha šake osuše MIDO"

Edna Haračić nasilje 0

Edna Haračić nasilje 0

Edna Haračić nasilje 0

Edna Haračić nasilje 0