Na fotografijama je izgledala kao jedna normalna i nasmijana djevojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji...

Zaista mučan i težak događaj danas u Beogradu (Bežanijska kosa).

Danijela Radojičić (36) je danas, kako se vjeruje, najprije prerezala vene sebi i 3-godišnjoj kćerki, a potom izazvala požar te je pred očevicima dijete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom nakon nekoliko minuta i sama skočila u smrt...

Sumnja se da je bila u depresiji, jer je nedavno izgubila bebu u šestom mjesecu trudnoće.

Danijela Milovanović STRAVA

Danijela Milovanović STRAVA

Bacila je dijete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam vidio tek poslije - ispričao je jedan komšija.

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je jedan stariji gospodin potrčao da uhvati dijete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, tvrde očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu odnijela u grob.

- Da se neko zlo oslobodilo iz njenog uma, koji je vjerovatno halucinirao i potpuno postao pomračen svjedoče njene posljednje riječi. Prema izjavama očevidaca govorila je potpuno nepovezane rečenice, vrištala da su žene ugrožene, proste riječi upućivala na račun muškaraca, a prema nekima čak spominjala i Kosovo... - piše Telegraf.

"Nemojte žene, držite se slobode, štitite svoja prava", urlala je prije skoka očito teško psihički bolesna žena

Kad je doznao strašne vijesti i vidio jezivi prizor Danijelin muž Dejan  je čupao kosu sa glave, i morali su da ga odvedu ljekari...

Danijela Milovanović STRAVA

Jedna od komšinica izjavila je da je juče deka djevojčice došao da je posjeti, izveo ju je u park i igrali su se. "Mala Teodora je bila preslatka, pričljiva, privlačila je pažnju. Ovo je užas", šokirana je ta žena.

Niko od komšija ne može da vjeruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se djevojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisjetila se da se baš juče poigrala s njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi. Nikada nije bilo prijava za nasilje u porodici.

Po dolasku s posla dočekao ga je horor.

Danijela Milovanović STRAVA

Danijela je završila Farmaciju u Beogradu i, kako navode komšije, radila je na VMA. Njeni drugari iz srednje škole su u nevjerici, prisjećaju se da je bila sjajan učenik i da je relativno lako završila i fakultet.

Sa Dejanom je u braku 7 godina, a posljednji javni post koji je `okačila` na svom profilu bio je posvećen kćerkici i star je tačno 3 godine. Tu su dječjom rukom nacrtani mama tata i kćerkica.

Danijela Milovanović STRAVA

Na fotografijama je izgledala kao jedna normalna i nasmijana djevojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku, sa mora, ali i sa kolegama sa posla, dok radi u laboratoriji...

Šta se posljednjih godina događalo u ovoj porodici ostaje misterija. To da je žena imala psihičke probleme nepoznanica je za mnoge komšije, premda bi se prema jednom detalju moglo zaključiti i da je patila od nekih tegoba, pa i psihopatoloških poremećaja... A to je njen fizički izgled. Na slikama sa Fejsbuka ona je zdrava i uhranjena, a njeno tijelo jedan od očevidaca opisao je kao izuzetno mršavo, kao ženu koja je bila "kost i koža".

Danijela Milovanović STRAVA